SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Roni “LhCloudy” Tiihonen mukaan Los Angelesin Overwatch-joukkueeseen – Yhtyy legendaarisen suomalaiskaksikon seuraan
  • Niko
    Nikkilä

Roni “LhCloudy” Tiihonen mukaan Los Angelesin Overwatch-joukkueeseen – Yhtyy legendaarisen suomalaiskaksikon seuraan

julkaistu: 05.12.2019 12:39

Overwatch Leaguen rosterimuutokset ja pelaajahankinnat käyvät tällä hetkellä kuumina, kun joukkueet valmistautuvat ensi vuonna alkavaan kolmanteen kauteen. Liigajoukkue Paris Eternal julisti lokakuussa vapauttaneensa neljä pelaajaa rosteristaan, joihin kuului myös suomalainen Joni “LhCloudy” Tiihonen (Main Tank). Tänään saatiin kuitenkin tieto, että Tiihonen tulee tästäkin huolimatta jatkamaan Overwatch Leaguessa.

Suomalaisen uutena joukkueena tulee toimimaan Los Angeles Gladiators. Joukkue on menestynyt tasaisen kunnioitettavasti liigan molempina kausina, sijoittuen 4.-6. sijoille runkosarjassa ja playoffeissa. Tiihosen lisäksi joukkueen tank-pelaajia ovat Byungho “Panker” Lee, Indy “SPACE” Halpern, Minseok “OGE” Son ja Hyungseok ‘Aaron‘ “Bischu” Kim, joten vielä ei ole tietoa, onko Tiihosen tarkoitus siirtyä joukkueen aloituskokoonpanoon.

Tiihonen tulee olemaan joukkueen kolmas suomalaispelaaja näiden Support-duon, Benjamin “BigGoose” Isohannin ja Jonas “Shaz” Suovaaran lisäksi. Viime kaudella joukkueen Support-pelaajiin kuului lisäksi Riku “Ripa” Toivanen, mutta vaikka joukkue ei olekaan julistanut tämän eroamista, näyttää siltä että Toivanen on siirtymässä kohti uusia mahdollisuuksia.

Overwatch Leaguen kolmas kausi alkaa ensi vuoden helmikuussa, ja ottelut tullaan tällöin pelaamaan yksinomaan joukkueiden kotikaupungeissa ympäri maailmaa.

Lähde: LA Gladiators Kuvalähde: LA Gladiators