SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rockstar julkaisi Red Dead Onlinen
  • Toimitus

Rockstar julkaisi Red Dead Onlinen

julkaistu: 19.09.2018 21:50

Rockstar Games ilmoitti myöhään keskiviikkona iltana tuovansa Red Dead Redemption 2 -pelin lisäksi markkinoille Red Dead Online -pelin. RDR2 julkaistaan lokakuun 26. päivä Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Loppuvuoden yksi odotetuimpia pelejä saa nettipelimoodinsa marraskuussa 2018. Kyseessä on alkuun avoin beta, jonka kehitys tulee olemaan hyvin samanlaista, kuin aiemmin GTA V:ssä nähty nettipelimoodi.

Rockstar Northin Imran Sarwar ja Josh Needleman antoivat Red Dead Onlinesta haastattelun IGN:lle.

Pelimekaniikka peliin tuodaan suoraan RDR2:sta ja siinä yhdistetään pelissä nähtävää narratiivia moninpeliominaisuuksiin, joka on liitetty suureen pelimaailmaan. Aiemmassa versiossahan nähtiin myös moninpeli, mutta GTA Online on vienyt pidemmälle Rockstarin valmiuksia tehdä pitkäaikaisia moninpelejä.

Suurin ero GTA Onlinen ja Red Dead Onlinen välillä tulee luonnollisesti olemaan pelimaailmassa liikkuminen. RDO:ssa pelaajan hahmot tulevat olemaan suuremmassa roolissa. Edellisessä pelissä päivitykset eivät miellyttäneet kaikkia ja nyt varsinkin GTA Onlinen kehityksetä on opittu, joten samanlaisia virheitä pyritään välttämään jatkossa pelinkehityksessä. RDO ei tule kuitenkaan vaikuttamaan GTA Onlinen kehitykseen, vaan peliä kehitetään jatkossakin.

Voit lukea koko IGN-haastattelun tästä.