SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rocket Leaguen uusin kausi nähdään BBC:llä
  • Aleksi
    Majander

Rocket Leaguen uusin kausi nähdään BBC:llä

julkaistu: 13.01.2021 10:00

Iso-Britannin yleisradioyhtiö BBC aloittaa yhteistyön Rocket Leaguen kanssa. 10. Mestaruussarjassa nähdään luultavasti mukana myös David Beckhamin Guild Esports.

Pitkittynyt korona on ollut iso kolaus perinteiselle urheilulle, mikä on saanut perinteiset televisiokanavat katsomaan kilpapelaamisen suuntaan sisällön toivossa. Uusimpana mukaan lähti brittiläinen BBC, joka nappasi oikeudet lähettää Rocket Leaguen kymmenennestä mestaruusturnausta.

Itse mestaruussarja on jo käynnissä avoimen sarjan osalta, jossa ratkaistaan Euroopan, Aasian ja Amerikan mestarit. Kilpailu huipentuu globaaliin sarjaan, jossa palkintopottia jaetaan jopa miljoonan dollarin edestä.

BBC Sports kanavan lähetykset alkoivat viime viikonloppuna, ja suunnitelmissa on lähettää lisää otteluita tulevina viikonloppuina. Erityisesti brittien huomio on kiinnitetty jalkapallolegenda David Beckhamin omistamaan Guild Esportsiin, joka kilpailee sarjassa. Joukkue ei ole loistanut viikonloppu-turnauksissa mutta sen suoritukset viikkosarjan puolella luultavasti riittävät takaamaan paikan finaaliturnaukseen.

Lähde: Veryaligaming
Artikkelikuva: Rocket League