SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rocket Leaguen mestaruussarja uudistuu – Jaossa 4,5 miljoonaa dollaria
  • Aleksi
    Majander

Rocket Leaguen mestaruussarja uudistuu – Jaossa 4,5 miljoonaa dollaria

julkaistu: 07.07.2020 12:00

Kilpapelikentän uniikein jäsen, autoilla pelattava jalkapallopeli Rocket League, saa uudistetun mestaruussarjan. Rocket Leaguen mestaruudesta on kilpailtu vuodesta 2016 asti, mutta uudistuksen myötä peli nousee todella kilpapelien kuninkuusluokkaan, kun vuoden aikana jaetaan huimat 4 500 000 dollaria.

Uusittu mestaruussarja kantaa nimeä Rocket League Championship Series X ja sisältää suuria muutoksia edellisvuosiin. Aiemmin mestaruuksista kisattiin kahden liigakauden aikana joka vuosi. Kausien parhaat kohtasivat finaaleissa, joissa jaettiin puoli miljoonaa dollaria.

Jatkossa mestaruudet on jaettu kolmeen kauteen, syksyyn, talveen ja kevääseen. Joukkueet keräävät joka kaudella pisteitä, joiden myötä 16 parasta joukkuetta kutsutaan lopulta maailmanmestaruuksiin. Syyskausi kilpaillaan vielä täysin onlinessa ja mukana on 32 joukkuetta, jotka kilpailevat kahdessa 16 joukkueen lohkossa. Jatkossa kuitenkin kilpailun on tarkoitus siirtyä pois perinteisestä liigamallista painottamaan yksittäisiä turnauksia.

Päätapahtumien lisäksi peli saa myös uuden viikottaisen turnaussarjan nimeltä The Grid. Gridiin osallistuvat pelin huipputiimit ja menestystä palkitaan rahalla ja paikalla suurempiin turnauksiin.

Lähde: Esports.net
Artikkelikuva: Rocket League