SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rocket League on pelattavissa ilmaiseksi ensi keskiviikosta lähtien
  • Niko
    Nikkilä

Rocket League on pelattavissa ilmaiseksi ensi keskiviikosta lähtien

julkaistu: 17.09.2020 10:00

Moottoriurheilua ja jalkapalloa yhdistelevä Rocket League -peli saa ensi viikolla merkittävän päivityksen, jonka myötä se on pelattavina ilmaiseksi kaikilla alustoilla; Playstation 4:llä, XBOX Onella, PC:llä ja Nintendo Switchillä. Lisäksi peliin lisätään cross play, jonka jälkeen eri alustat omistavat pelaajat voivat pelata keskenään.

Päivityksen tuomiin muihin lisiin kuuluvat muun muassa Legacy-esineet pelin jo ostaneille pelaajille, eri alustojen välit kattava eteneminen, kilpaturnaukset, lisäsisällön luojia tukeva Support-A-Creator -ohjelma, sekä paljon muuta. Päivityksen myötä peli myös poistuu Steam-kauppapaikalta ja siirtyy Epic Games Storeen.

Rocket League on onnistunut luomaan itselleen kohtalaisen, mutta vakaan e-urheiluskenen, ja mahdollisuus pelata ilmaiseksi tulee takuulla nostamaan pelin suosiota entisestään. Tuttuja urheilulajeja yhdistävä peli on helppo ymmärtää, ja siitä onkin povattu tulevaa valtavirran hittiä. Lajin suomalaispelaajista menestyksekkäimpiin kuuluvuat muun muassa Otto”Metsanauris” Kaipiainen sekä Joonas “Mognus” Salo.

Päivitys julkaistaan ensi viikon keskiviikkona, 23.9. klo 18:00 Suomen aikaa. Lisää sen mukana saapuvasta sisällöstä voit lukea täältä.

Lähde: Rocket League Kuvalähde: Rocket League