SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Roberto Bautista-Agut – Karen Khachanov: Kertoimet väärinpäin
  • Toimitus

Roberto Bautista-Agut – Karen Khachanov: Kertoimet väärinpäin

julkaistu: 17.01.2019 17:33

No nyt on tarjolla erikoinen kerroinasttelu. Dohassa suoraan ensimmäisessä ottelussa Wawrinkalle pudonnut Khachanov ei aloittanut kovinkaan vakuuttavasti Aussie Openia, kun hän tiputii Gojowczykin tasoista pelaajaa vastaan setin. Nishiokan hän kuitenkin sai taputeltua 3-0 voitolla.

Bautista ei vastaavasti ole tällä kaudella hävinnyt vielä otteluakaan. Espanjalainen voitti Dohassa Wawrinkan, Djokovicin ja Berdychin ja paketoi koko turnauksen taskuunsa.

Toki Bautistan alku Aussie Openissa on ollut hieman kivinen. Hän pelasi yli nelituntisen väännön Andy Murrayta vastaan ja tuo ottelu oli ehdottomasti tähän mennessä yksi koko turnauksen parhaista. Varsinkin jos tuo jää Murrayn viimeiseksi otteluksi, ei britin ole häpeä lopettaa ottelua tuollaiseen.

Toisessa ottelussa espanjalainen teki itselleen ottelusta vaikean, kun hän nosti kytkintä suotta kolmannessa setissä. Bautista vei ensimmäiset kaksi erää nimiinsä lukemin 6-3 ja 6-1, mutta Millman onnistui voittamaan kolmannen lukemin 3-6 ja vie vielä neljännen setin tiebreakissa. Viimeisessä Bautista pelasi taas kuitenkin hieman kaasua nostellen omalla tasollaan ja paketoi ottelun lukemin 6-4.

Me odotimme jo ennakossa Bautistalle pitkää turnausta ja Khachanovin voittamisesta ei pitäisi tulla suurta murhetta. Ei toki olisi ihme, että venäläinen venyttäisi tämän viidenteen settiin. Näin alkukautta edes espanjalainen ei piiputa vielä tässä vaiheessa, vaikka Ausseissa pelataankin todella kuumissa olosuhteissa. Meidän papereissa Bautista on suosikki ja jopa tasabookki olisi vääryys. Tästä syystä otamme 2.65 kertoimen avosylin vastaan.