SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
RobbaN palaa Faze Clanin valmentajaksi – brasilialaistähti coldzera vihjasi haastattelussa uudesta pelaajasta
  • Sauli
    Rautiainen

RobbaN palaa Faze Clanin valmentajaksi – brasilialaistähti coldzera vihjasi haastattelussa uudesta pelaajasta

julkaistu: 07.02.2021 13:00

Ruotsalainen veteraanivalmentaja Robert “RobbaN” Dahlström palaa Faze Clanin valmentajaksi HLTV:n mukaan. RobbaNin paluun varmisti brasilialainen CS:GO tähti Marcelo “coldzera” David cybersportin haastattelussa.

RobbaN alkaa luotsaamaan Fazea maaliskuussa, kun hänen valmentajakieltonsa päättyy. Toimitsijakielto oli pituudeltaan 5,5 kuukautta ja se tuli surullisenkuuluisan valmentajabugi-kohun seurauksena.

“RobbaN tulee olemaan valmentaja. Odotamme, että hänen toimitsijakieltonsa päättyy noin kuukauden kuluttua”, coldzera kertoi mainiten, että valmentaja auttaa heitä jo nyt harjoituspeleissä.

RobbaN sai toimitsijakiellon käytettyään bugia hyödyksi toukokuussa 2017 pelissä Astralista vastaan, jonka hänen joukkueensa hävisi 16-1. RobbaN kuitenkin kiisti syyllisyytensä väittäen, että hän yritti päästä pois bugin aiheuttamasta tilasta pois.

Samaisessa haastattelussa coldzera vihjasi, että RobbaNin lisäyksen jälkeen Fazella on jälleen täysi kokoonpano. Koska ruotsalainen legenda Olof “olofmeister” Kajbjer on jäämässä eläkkeelle, on joukkueeseen tulossa siis uusi kapteeni.

Kysyttäessä uudesta Fazen pelaajasta coldzera kertoi, että nimi julkaistaan maaliskuussa tai huhtikuussa. Ajankohta osuu sopivasti samaan kohtaan, kun tanskalaisen IGL:n Finn “karrigan” Andersenin kontrakti päättyy Mousesportsin kanssa. Täten voidaan pitää hyvin todennäköisenä, että karrigan palaa Fazen kapteeniksi parin vuoden tauon jälkeen.

Lähde: HLTV Kuva: Coldzera