SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Riot suuntaa Islantiin – Lol ja Valorant huipputurnaukset pelataan Reykjavikissä
  • Aleksi
    Majander

Riot suuntaa Islantiin – Lol ja Valorant huipputurnaukset pelataan Reykjavikissä

julkaistu: 03.03.2021 15:30

Kilpapelaamisen ystävien kannattaa suunnata katseet tänä keväänä Islantiin, sillä Riot tuo sekä Valorantin, että League of Legendsin Reykjavikiin toukokuussa.

Hurja turnauskuukausi käynnistyy League of Legendsin Mid-Season Invitationalilla jossa pelin kevätkauden 12 voittajajoukkuetta ympäri maailmaa kerääntyvät kilpailemaan neljännesmiljoonan palkintopotista. Turnauksessa pelataan ensin lohkovaihe kolmella neljän joukkueen lohkolla, sitten toinen lohkovaihe kuuden joukkueen lohkolla ja lopulta neljän joukkueen pudotuspelit.

League of Legendsin päätyttyä on aika vaihtaa räiskintäpelien puolelle, sillä heti perään pelataan Valorant Champions Tourin Masters turnaus. VCT Masters on historiallinen tapahtuma, sillä se on ensimmäinen kerta kun Valorantin huiput kohtaavat saman katon alla. Koronaviruksen takia pelissä on tähän mennessä kilpailtu vain netin välityksellä. Turnauksessa kilpailee keväällä pelatun kilpasarjan kymmenen parasta joukkuetta.

Molemmat turnaukset järjestetään Reykjavikin Laugardalshöll urheilustadionilla, johon mahtuu yli 5000 katsojaa. Valorant turnauksen julkistuksessa Riot kuitenkin kommentoi, että pelaajien ja järjestäjien turvallisuus on yhtiölle tärkeintä, eikä se aio myydä lippuja tapahtumaan. League of Legendsin kohdalla vastaavaa julkistusta ei tehty, mutta olisi kummallista jos vain toiseen päästettäisiin yleisöä.

Lähde: Ginx.tv
Artikkelikuva: Popsugar