SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Riot julkisti vuoden 2018 All-Star-tapahtuman
 • Atte
  Leppänen

Riot julkisti vuoden 2018 All-Star-tapahtuman

julkaistu: 07.10.2018 23:01

Riot Games on julkaissut tiedotteen vuoden 2018 All-Star-tapahtumasta, joka käydään joulukuun 6.-8. Yhdysvalloissa Las Vegasin Luxor-eurheiluareenalla. Tässä League of Legends -tapahtumassa on kuunneltu nyt erityisesti pelin faneja:

“Kuuntelimme ammattilaispelaajien ja fanien palautetta, joten tämän vuoden joulukuussa tuomme All-Star-tapahtuman takaisin uudessa muodossa, jossa korostuvat asiat, joita fanit rakastavat Leaguesssa: peli, kilpailu ja yhteisöllisyys. Valmistaudu All-Star 2018 -tapahtumaan, se on eurheilutapahtuma vailla vertaa.”

Tapahtumaan tulee osallistumaan 64 pelaajaa, jotka valitaan seuraavin kriteerein:

 • Kaksi fanien äänestämää pelaajaa jokaiselta kilpailualueelta (jokaisella alueella on 20 pelaajan äänestyspooli)
 • 2-3 pelaajapersoonallisuutta, kuten striimaajia, cosplay-harrastajia tai sisällöntuottajia, jotka valitaan League Partner Program -ohjelmasta
 • Neljä ammattipelaajaa, jotka saavat All-Star-kutsun. Heidät valitaan faniäänestyksen jälkeen

Tämän vuoden All-Star-tapahtuman kolmen päivän ajalla pelataan useita turnauksia:

 • All-Star 1v1 -turnaus – Kaikki 32 pro-pelaajaa osallistuvat tähän turnaukseen.
 • All-Star 2v2 -hyväntekeväisyysturnaus on uusi juttu tämän vuoden All-Starissa. Ammattipelaajat ja yhteistyökumppanit pariutuvat keskenään toisiaan vastaan kamppailemaan valitsemansa hyväntekeväisyyskohteen hyväksi.
 • Regional Rivalry Näytösottelut– Näissä otteluissa kamppailut käydään eri alueiden välillä, eli luvassa on esimerkiksi ottelu Pohjois-Amerikan ja Euroopan välillä.
 • East vs West All-Star Showdown- Toinen uusi pelimuoto All-Stariin. Tässä kilpailussa joukkueet luodaan idän ja lännen välille ja molempien joukkueiden pelaajia kierrätetään jokaisen pelin jälkeen.
 • Sekoitetut joukkueet ja vaihtuvat pelimuodot– Nimensä mukaisesti joukkueet ovat sekoitetut ja pelimuodot vaihtelevat.

“Tämän vuoden osallistujiin ja formaatteihin vedoten uskomme, että All-Star 2018 -tapahtumasta tulee paras All-Star -tapahtuma ikinä. Olemme innoissamme, kun pelin fanit ympäri maailman tulevat seuraamaan ja juhlistamaan tätä uskomatonta vuotta League of Legendsin ja eurheilun parissa. Tapahtuma tulee olemaan täynnä yllätyksiä, muun muassa League-aiheisia paljastuksia. Fanit näkevät mihin ammattilaiset pystyvät, pääsevät katsomaan ennen muita, mitä tämän vuoden Snowdown pitää sisällään ja paljon muuta. Pysy kuulolla tarkemmista tiedoista.”

Kuva: LoL Esports