SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Reinhardt pois käytöstä Overwatch-testiserverillä, Roadhog kokee muutoksia
  • Atte
    Leppänen

Reinhardt pois käytöstä Overwatch-testiserverillä, Roadhog kokee muutoksia

julkaistu: 25.09.2018 19:54

Overwatchin PTR-testiserverillä on tapahtunut paljon viime aikoina. Suurimmat muutokset liittyvät uudistuneeseen Torbjörn-hahmoon, josta pyrittiin tekemään vakavasti otettava valinta sekä puolustus- että hyökkäyseriin. Valitettavasti uudistusten myötä testiserverillä on ilmennyt bugi, joka voi johtaa serverin kaatumiseen Reinhardtia valittaessa. Overwatch-foorumille kirjoittelevat Blizzardin edustajat ovat kuitenkin tyynnytelleet huolestuneita Reinhardtin ystäviä lupaamalla, että hahmoa pääsee taas pian pelaamaan myös PTR:ssä.

Overwatchin johtava suunnittelija Jeff Kaplan on myös kommentoinut mahdollisesti pian testiserverille kokeiluun tulevasta Roadhog-päivityksestä.

“Häntä ei täysin työstetä uudelleen, vaan kyse on enemmänkin pienestä hienosäädöstä/tasoituksesta”, kommentoi Kaplan Roadhogin tulevaa päivitystä. Hahmon tulevista muutoksista ei vielä tiedetä sen enempää, mutta Kaplanin mukaan niiden oli määrä tulla testiserverille jos uusimman päivityksen myötä. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä muutosten vaatimien uusien animaatioiden takia uudistuksia jouduttiin lykkäämään. Youtubessa on käytykin jo paljon spekulaatiota, mitä Roadhogille tulee tapahtumaan ja miksi uusia animaatioita ylipäätään tarvitaan.

Myös Overwatchin halloween-kausi tekee tuloaan ja sitä voidaankin odottaa alkavaksi lokakuun alkupuoliskolla, kuten edellisinäkin vuosina. Halloween Terror -nimeä kantavasta eventistä ei myöskään vielä tiedetä juuri mitään muuta kuin että ainakin uusia skinejä ja muuta teemaan sopivaa sälää on hahmoille jälleen luvassa.