SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Red Bull Liigan uudeksi pääyhteistyökumppaniksi
  • Toimitus

Red Bull Liigan uudeksi pääyhteistyökumppaniksi

julkaistu: 25.09.2018 18:21

Liiga ja Red Bull ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus on monivuotinen ja se tuo mukanansa Liiga -kaukaloihin uuden erikoiskypärän. Lisäksi luvassa on dokumenttisarja nuorista pelaajista.

Red Bull on Liigan uusi pääyhteistyökumppani kaudelle 2018–19. Monitasoisen yhteistyön ytimessä on uusi nimikkokypärä. Red Bull Läpimurto -konsepti tulee näkymään jääkiekkoyleisölle myös uuden dokumenttisarjan kautta. Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjassa seurataan Liigan nuoria huippulupauksia koko Liiga-kauden ajan.

Sininen Red Bullin logolla varustettu Red Bull Läpimurto-kypärä otetaan käyttöön perjantaina 28.9. alkaen. Kypärää tulee kantamaan joukkueen paras U20-pelaaja pisteiden valossa. Kypärän kantajan täytyy olla edustuskelpoinen U20 MM-kisoissa, eli syntynyt vuonna 1999 tai myöhemmin. Jos joukkueen Läpimurto -pelaaja on joukkueen paras pistemies, hän kantaa kultakypärää ja pisteissä toisena oleva U20-pelaaja pukee kyseisen kypärän päähänsä.

Luvassa myös dokumenttisarja

Tällä kaudella Red Bullin tuottama dokumenttisarja seuraa erityisesti neljän huippulupauksen kautta. Sarjassa esiintyvät Julius Honka (JYP), Kaapo Kakko (TPS), Mikko Kokkonen (Jukurit) ja Rasmus Kupari (Kärpät). Sarjassa seurataan nuorten arkea kulissien takaa, sekä heidän suorituksiaan läpi kauden.

1.10. lähtien dokumenttisarjan jaksot esitetään digitaalisissa kanavissa aina maanantaisin ja keskiviikkoisin jakso on nähtävissä Telia TV:ssä ennen kierroksen alkua klo 17:50.

Lähde ja kuva: (Liiga.fi)