SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Real Sociedad – Barcelona: Barcan ajatukset jo tulevassa El clasicossa?
  • Toimitus

Real Sociedad – Barcelona: Barcan ajatukset jo tulevassa El clasicossa?

julkaistu: 14.12.2019 13:25

LaLigassa lauantai-illan ottelussa San Sebastianissa Reale Arenalla kohtaavat liiganelonen Real Sociedad ja sarjakärki Barcelona.

Imanol Alguacilin suojattien kotipelit Reale Arenalla ovat tökkineet viime aikoina, sillä Real Sociedad on voittanut siellä ainoastaan kaksi viidestä ottelustaan.

Kaikki ottelut mukaanlukien Alguacilin miehistö on napsinut myös viidestä viime pelistä vain kaksi päänahkaa, kaksi tasuria ja hävinnyt toisaalta vain kerran. Yhdeksästä pelistä voittoja on neljä, kolme tasuria ja kaksi tappiota.

Real Sociedadin alakerrasta on tänään ulkona ranskalaispakki Robin Le Normand sekä keskikentältä sivussa on pitkäaikaispotilas Asier Illarramendi. Puolustuslinjasta Aritz Elustondon ja keskikentän David Zurutuzan pelaamiset ovat lisäksi epävarmaa.

Maali toisen puoliajan lisäajalla @5.95 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ernesto Valverden suojattien ajatukset ovat taatusti ensi keskiviikkona Camp Noulla pelattavassa El clasicossa, ihan sama mitä puutaheinää Barcan jäsenet sitten median edessä muuta suoltavatkin.

Barcelona kävi viikolla kaatamassa reserveillä Interin 2-1 Giuseppe Meazzalla ja pudotti näin Serie A:n kärkiseuran Mestarien liigan jatkopeleistä.

Tuossa ottelussa lepuutettu Lionel Messi palaa taas tänään sotisopaan, kuten myös käytettävissä ovat Jordi Alba ja Nelson Semedo, jos Valverde päättää käyttää kaksikkoa Reale Arenalla. Ousmane Dembele ja Arthur ovat nähtävästi kuitenkin ulkona tositoimista.

Barcelona on lyönyt Real Sociedadin seitsemän kertaa peräkkäin mukaanlukien kolmessa edellisessä kohtaamisessa Reale Arenalla.