SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Real Madridin jalkapallotähti perusti e-urheiluorganisaation – CS:GO-joukkue tähtää joulun suurturnaukseen
  • Sauli
    Rautiainen

Real Madridin jalkapallotähti perusti e-urheiluorganisaation – CS:GO-joukkue tähtää joulun suurturnaukseen

julkaistu: 01.11.2020 18:00

Real Madridin ammattilaisjalkapalloilija Casemiro on seurannut monien julkkisten jalanjälkiä ja perustanut oman e-urheiluorganisaationsa. Hänen joukkueensa kantaa nimeä CaseEsports ja lanseerauksen yhteydessä organisaatio ilmoitti ensimmäiseksi aluevaltaukseksi CS:GO:n.

CS:GO-joukkueella on kasassa brasilialisista koostuva tiimi, jonka ensimmäinen tavoite on DreamHack Open karsinnat joulukuussa. Esportsinsiderin mukaan joukkue harjoittelee Espanjassa ja sillä on käytössään toimisto, pelihuoneet ja muut tarvittavat palvelut tehokkaan harjoittelun saavuttamiseksi.

“Joukkue koottiin harrastukseni myötä josta kovasti nautin”, Casemiro totesi CS:GO uutissivusto HLTV:n mukaan.

Casemiro totesi samalla tiedostavansa, että vie aikansa ennen kuin organisaatio voi voittaa pokaaleja, mutta myös uhoavansa joukkueidensa pyrkivän olemaan parhaita. Hän muistutti sen kuitenkin vaativan paljon työtä.

CaseEsports ei toimi ainoastaan Casemiron rahoituksen turvin, vaan organisaation sivuilta paljastuu, että sponsoreita on jo passelisti. Muun muassa pelivälineyritys HyperX, pelituoliyritys Drift ja espanjalainen silmälasifirma Hawkers tukevat CaseEsportsia.

Viime kuukausina yhä useampi, etenkin perinteisen kilpaurheilun puolelta tuleva urheilija on alkanut tukea tai perustaa e-sportsorganisaatioita, mukaanlukien David Beckham ja Sergio Aguero.

Voi olla, että ilmoituksia riittää myös tulevaisuudessa. E-urheilun kannalta uutinen kertoo myös siitä, että se otetaan yhä vakavammin perinteisen urheilun rinnalla kilpailukykyisenä ja sijoittamisen arvoisena ilmiönä

Kuva: CaseEsports Lähde: esportsinsider