SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Razer-paahdin
  • Atte
    Leppänen

Razerin aprillipilasta todellisuutta – leivänpaahdin markkinoille!

julkaistu: 07.05.2019 12:51

Vuoden 2013 aprillipäivänä tietokone- ja pelitarvikeyritys Razer julkaisi aprillipilan, jossa väitettiin yhtiön laajentavan tarjontaansa myös keittiölaitteiden saralle, ja tuovansa markkinoille oman leivänpaahtimen. Kuvassa komeili musta, vihreillä valoilla varusteltu leivänpaahdin. Paahtimen upean muotoilun lisäksi sen oli myös määrä käristää Razer-logo paahtamiinsa leipiin. Hieman yllättäen kuitenkin Razer-brändätty leivänpaahdin saikin paljon ylistäviä kehuja, ja sosiaalisessa mediassa alettiin jopa toivoa paahtimen joskus oikeasti myös näkevän päivänvalon.

Leivänpaahtimen suuresta suosiosta häkeltynyt Razer-toimitusjohtaja  Min-Liang Tan lupasi kuitenkin toteuttaa kyseisen tuotteen, jos sen Facebook-kannatussivu keräisi yli miljoona tykkäystä. Vaikka tykkäykset jäivätkin vain 44 tuhanteen, oli myös ainakin kaksitoista ihmistä tatuoinut itseensä kyseisen leivänpaahtimen. Nämä tatuoinnit riittivät ratkaisemaan paahtimen kohtalon, joten Tan lopulta myöntyikin toteuttamaan hullun idean:

“Selvä homma. En uskonut näin käyvän, mutta niin vain kävi. Sivun oli määrä saada miljoona tykkäystä, jokaisen Razer-paahdintatuoinnin ollessa sadantuhannen tykkääjän arvoinen. Nyt tatuointeja on 12. Mitä tässä enää sanomaan. Tykkäsin itsekin sivusta, ja alan koota suunnittelija- ja teknikkotiimiä. Prosessiin menee muutama vuosi, mutta lupaan tiedottaa sen edistymisestä ja tehdä siitä yhteisön asian.”

Razer-fanit ovat luonnollisesti innoissaan rakkaan paahtimensa varmistumisesta. Nettiin on levinnyt paahdinaiheisia meemejä ja nyt Facebookissa vaaditaan myös muita Razer-brändättyjä keittiölaitteita leivänpaahtimen kaveriksi.

Razer-koti

Kuva: Razer