SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Ratkaiseva päivä: Aleksib yhden ottelun päässä pudotuspeleistä, Faze tai Navi lähtee kotiin…
  • Juuso
    Syngelmä

Ratkaiseva päivä: Aleksib yhden ottelun päässä pudotuspeleistä, Faze tai Navi lähtee kotiin…

julkaistu: 16.05.2023 11:07

 

CS:GO-historian viimeiset majorit Ranskan Pariisissa ovat edenneet siihen vaiheeseen, että jäljellä on viimeinen Legends Stagen ottelukierros ennen kutkuttavia pudotuspelejä.

Paikkansa pudotuspeleihin ovat varmistaneet Heroic, Vitality, Monte, Liquid ja GamerLegion. Turnaus on vuoden ainoa major-turnaus, koska Counter-Strike 2 julkaistaan kaikille pelattavaksi tulevana kesänä.

Tänään pelataan kolme ottelua, joista voittajat etenevät pudotuspeleihin edellä mainitun viisikon seuraksi. Päivä alkaa melkoisella näytelmällä, kun huippujoukkueet FaZe Clan ja Natus Vincere kohtaavat toisensa kello 12.30 alkaen.

Kello 16.30 kohtaavat kaksi yllättäjäjoukkuetta, fnatic ja Into the Breach. Samalla varmistuu, että majoreiden pudotuspeleissä nähdään ensimmäistä kertaa brittipelaaja. Molemmissa joukkueissa pelaa vähintään yksi englantilainen.

Suomalaisittain ilta huipentuu herkkupalaan. Into the Breachin ohella turnauksen suurin yllättäjä, Apeks, kohtaa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman Ninjas in Pyjamasin. Paperilla ninjoilla on loistava tilaisuus edetä historiallisen turnauksen pudotuspeleihin.

Pelaajatcom näyttää ottelut suorana Twitchissä.

Tiistain otteluaikataulu

  • Kello 12.30 – FaZe vs. Natus Vincere
  • Kello 16.30 – fnatic vs. Into the Breach
  • Kello 20.30 – Apeks vs. Ninjas in Pyjamas

Lähde: HLTV | Kuva: NIP