SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rakastettu Twitch-striimaaja Puppers on kuollut 32-vuotiaana
  • Toimitus

Rakastettu Twitch-striimaaja Puppers on kuollut 32-vuotiaana

julkaistu: 06.06.2023 12:15

Advertisement

“Puppers oli ja tulee aina olemaan yksi Fogin kirkkaimmista valoista”, kirjoittaa Behaviour Interactive, Dead by Daylight -videopelin kehittäjä.

Kirjoitus on osoitettu Puppersille, suositulle Dead by Daylight -striimaajalle, joka kuoli viime viikolla vain 32-vuotiaana. Vuonna 2020 Puppersille, joka tunnettiin myös nimellä Max, diagnosoitiin parantumaton ALS-tauti.

Puppers aloitti striimaamisen Twitchin edeltäjällä Justin.tv:llä vuonna 2011 ja pelasi League of Legendsia ja erilaisia kauhupelejä ennen kuin löysi Dead by Daylightin sen julkaisun jälkeen vuonna 2016.

“Kun hänen kanavansa katsojamäärät nousivat huimasti, Max tuli tunnetuksi Dead by Daylightista inspiraatiota ottavasta cosplaysta, pelinsisäisistä sketseistään ja interaktiivisesta chatistaan”, lukee hänen biossaan. Puppersin Twitch-tilillä on yli 200 000 seuraajaa. Viimeinen lähetys oli viime kuussa, juuri ennen kuin Puppersin vointi heikkeni pysyvästi.

Sairauden alkaessa Puppersin pitkäaikaiset ystävät muuttivat tämän luokse pitääkseen tästä huolta. Samaan aikaan pistettiin pystyyn Light in the Fog -hyväntekeväisyysjärjestö tiedon lisäämiseksi ALS-taudista ja kattamaan Puppersin terveydenhoitokulut. Jäljelle jääneet rahat käytetään ainakin hautajaisiin.

Puppersin Twitter-tilillä julkaistiin kuoleman jälkeen kiitos-viesti kaikille uran aikana mukana olleille. Fanit ja ystävät alkoivat muistella pidettyä striimaajaa kommenteissa. Myös Dead by Daylight -tili julkaisi kiitoksen striimaajalle.

Lähde: PCGamer ja BBC Kuva: Pupperstv