SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
pashaBiceps muotilehden kannessa
  • Juuso
    Syngelmä

Rakastettu Counter-Strike -hahmo muotilehden kannessa

julkaistu: 16.06.2021 11:00

Rakastettu entinen Counter-Strike -ammattilainen Jarosław “pashaBiceps” Jarzabkowski (myöhemmin “pasha”) esiintyi puolaisen muotilehden kansikuvassa. Lehden nimi on “Elle Man”.

Lehden uusin numero sisältää pitkän haastattelun “pashan” kanssa otsikolla “Not only about esports”, eli “Ei vain esportsista”.

Artikkeli keskittyy “pashan” elämään videopelien ja esportsin ulkopuolella. Sympaattinen puolalaispelaaja tunnetaan hänen hyvästä fysiikastaan ja liikunnallisuudestaan. Aktiiviuransa hän kertoi esimerkiksi ettei pysty pelaamaan omalla tasollaan mikäli ei pääse ennen ottelua aamusalille. Mikäli kisakaupungin hotellissa ei siis kuntosalia ollut, “pasha” ja tuolloinen Virtus.pro eivät olleet parhaimmillaan.

Puolalaisia Golden Fivea ja Virtus.prota (nykyään CIS-alueen joukkue) pidetään joukkueina, jotka nostivat puolalaisen Counter-Striken maailmalle. “pasha” edusti aikanaan menestykkäästi molempia joukkueita.

Nyt 33-vuotias legenda striimaa aktiivisesti Liquidin organisaatiossa. Lisäksi hän tuottaa sisältöä YouTubeen. Sisältöön kuuluu niin Counter-Striken pelaamista, CS:GO-laatikoiden avaamista ja elintapavlogeja.

Hän on myös PashaGamingCampin ja PashaGamingSchoon toimitusjohtaja. Hänen tavoitteenaan on auttaa nuoria pelaajia etenemään urallaan oikeanlaista reittiä eteenpäin.

Lähde: AFK Gaming

Kuva: Elle Man

Tuoreimmat uutiset: