SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Rakas device” – tanskalaistähti sai fanipostia
  • Juuso
    Syngelmä

“Rakas device” – tanskalaistähti sai fanipostia

julkaistu: 12.03.2022 11:00

Reddit-palvelussa nykyään Ninjas in Pyjamasia edustava Nicolai “device” Reedtz on saanut tunnustusta faniltaan. Nimimerkkiä dev1cePeek kirjoittaa ihailevansa tanskalaistähteä suuresti aloittamassaan ketjussa.

Devicen saama fanikirje kokonaisuudessaan

Nicolai [device] olet inspiroinut koko CS-yhteisöä. Teet jatkuvasti töitä tehdäksesi joukkueestasi paremman joka päivä. Halusin vain sanoa, että fanisi seisovat edelleen rinnallasi ja rakastavat sinua. Fanit eivät ole omistautuneita vain silloin, kun pelaajalla menee hyvin, mutta myös silloin, kun heidän idolillaan on vaikeuksia.

Viime vuosi ei ollut devicelle paras mahdollinen, mutta siitä huolimatta hän suoriutui vuodesta yhtenä parhaista pelaajista. Jokaisella on miljoonia ongelmia henkilökohtaisessa elämässä ja viime vuosi oli devicelle sellainen. Joten sen sijasta, että kritisoisitte häntä pikkujutuista ja hänen tekemistään päätöksistä, katsokaa miten hyvin hän suoriutui niinkin vaikeana vuonna kuin 2021.

Device on malliesimerkki siitä, mitä on olla e-urheilija. Hän ei koskaan asettanut tavoitteekseen olla maailman paras pelaaja. Hän halusi päästä ystäviensä kanssa maailman parhaaksi joukkueeksi ja niin tapahtui. Astraliksella oli kaikista dominoivin aikakausi Counter-Striken historiassa. Kukaan ei tule saavuttamaan samanlaista ylivoimaa enää koskaan.

Rakastamme sinua device.

Device on pelannut viimeksi vuoden 2021 joulukuun alussa IEM Winter -turnauksessa. Sittemmin device on ollut Ninjas in Pyjamasin penkillä loukkaantumisen ja henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Hän on voittanut urallaan muun muassa neljä major-mestaruutta ja hänet on valittu maailman TOP3-pelaajiin peräti viitenä eri vuonna (2015, 2016, 2018, 2019 ja 2020).

Lähde: Reddit | Kuva: dev1ce