SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Raju syytös Valorantissa — Poikaystävä pelasi naisten turnauksessa
  • Aleksi
    Majander

Raju syytös Valorantissa — Poikaystävä pelasi naisten turnauksessa

julkaistu: 03.08.2022 12:00

Pelijätti Riotin huippusuositussa FPS-räiskintä Valorantissa kuohuu taas uusi kohu väärän pelaajan käyttämisestä. Pelissä naisjoukkueille tarkoitutessa Gen.G:n Astral Clash turnauksessa kuohuu nyt, kun Fallacy -joukkuetta syytetään pelaajan poikaystävän peluuttamisesta tämän tilillä.

Twitterissä leviävä anonyymi todistusaineisto listaa syitä, miksi vaikuttaa, että Fallacy -joukkueen Mars on luultavammin antanut jonkun toisen pelata tilillään Astral Clashin karsinnoissa. Aineiston mukaan epäilyttävissä peleissä Mars vaihtoi näppäinasetukset toisiin, jotka sattuivat vastaamaan hänen poikaystävänsä, ennen TSM Academyssä kilpailleen Payenin suosimia.

Epäilyttävissä peleissä Mars myös suoriutui huomattavasti paremmin, ennen turnausta hänen keskiarvoinen ACS-pistesaaliinsa (Average Combat Score) oli noin 100 pistettä, kun taas turnauksessa hän tahkoi huiman 297 pisteen keskiarvon. Yksi esimerkki on alla olevalla videolla näkyvä huima yksi vastaan neljä yksilösuoritus.

Fallacy pelaa myös Riotin omassa naisjoukkueiden liigassa VCT Game Changerissa, joten myös peliyhtiö on ilmoittanut tutkivansa tapausta. Riot ei ole vielä antanut virallista rangaistusta joukkueelle, mutta se ei ole estäny Astral Clash turnausta asettamasta joukkuetta jo kilpailukieltoon.

Lähde: Dexerto