SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rähinä Records mukaan e-urheiluun kilpapelijoukkueen muodossa
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Rähinä Records mukaan e-urheiluun kilpapelijoukkueen muodossa

julkaistu: 28.02.2020 14:54

Rähinä Records on yhdessä pelialusta eGameStarsin kanssa solminut sopimuksen suomalaisen Playerunknown’s battlegrounds -joukkue Saunaboisin kanssa. Asiasta tiedotettiin perjantaina Lantrek-tapahtumassa Tampereella.

Saunapojat vihdoinkin sinivalkoiseen kotiin

Aikaisemmin venäläisorganisaatioiden, kuten Winstrike ja CrowCrowd alla pelannut suomalaisjoukkue oli viime vuoden PUBG Global Championship -turnauksen parhaiten menestynyt kokonaan suomalainen joukkue sijoittuen finaalin sijalle 26.

Vuoden vaihteessa joukkueen tiet CrowCrowdin kanssa kuitenkin erkanivat liigamuutosten johdosta ja joukkue lähti etsimään uutta organisaatiota tulevalle pelikaudelle.

Nyt taustavoimat alkaneelle vuodelle ovat löytyneet, sillä Saunabois on solminut yhteistyösopimuksen yhdessä Rähinä Recordsin ja eGameStarsin kanssa.

Tästä eteenpäin RÄHINÄ eGameStars nimellä jatkavan joukkueen kokoonpano pysyy täysin ennallaan; joukkuessa pelaavat Teemu “teme” Kokko, Joona “NOOKIE” Närvänen, Miska “Mise” Malkamäki sekä Juho “jupezik” Lipponen. Joukkuettta manageroi Saul “SauKKi” Klemola.

Ensimmäisen tulikasteen uuden nimen alla joukkue saa heti viikonloppuna Lantrekeillä pelattavassa PUBG Pro -turnauksessa, jonka palkintopotissa on yhteensä 10 000€. Turnaukseen joukkue sai suoran kutsun jo aiemmin. Mukana turnauksessa on niin kansainvälisiä huippujoukkueita, kuin myös kotimaiset huiput, kuten esimerkiksi ENCE.

“Olemme erittäin innoissamme”

Tuoreeltaan Lantrek-tapahtumassa julkistusta oli kommentoimassa Rähinä Recordsin Dan “Uniikki” Tolppanen yhdessä Saunaboisin kapteenin Teemu Kokon kanssa.

Kuvassa Teemu “teme” Kokko (vasemmalla) ja Dan “Uniikki” Tolppanen. Kuvaaja: Heikki Kiiski

 

“On mahtavaa olla mukana tukemassa poikia heidän maailmanvalloituksessaan! Urbaanit artistit maailmalla kuten mm. Drake ja The Weekend ovat lähteneet mukaan esports-bisnekseen ja on hienoa päästä toteuttamaan samaa mallia myös täällä Suomessa”, kommentoi Tolppanen.

“Olemme erittäin innoissamme tästä mahdollisuudesta. Uskomme, että Rähinä Records ja eGameStars ovat meille paras mahdollinen tuki matkalla kauden tärkeimpiin turnauksiin. Ja on hienoa saada suomalainen koti meidän joukkueellemme”, kertoi Kokko.

Kuva: Heikki Kiiski Lähde: Saunabois