SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Six Invitational 2021:n hotelliruoka ihmetyttää Twitterissä – Tarjolla homeisia hedelmiä ja liian pieniä annoksia
  • Onni
    Koponen

Six Invitational 2021:n hotelliruoka ihmetyttää Twitterissä – Tarjolla homeisia hedelmiä ja liian pieniä annoksia

julkaistu: 19.05.2021 17:30

Rainbow Six: Siegen arvostetuin turnaus, 3 000 000 dollarin palkintopotilla varustettu vuosittainen Six Invitational pyörähti reilu viikko sitten käyntiin.

Turnaus pelataan Pariisissa LAN-tapahtumana, mutta COVID-19-pandemian vuoksi pelaajat joutuvat elämään ns. “kuplassa”, eli hotellista ei saa poistua muualle kuin peleihin, eikä ruokaa saa tilata muualta kuin hotellin maksullisesta huonepalvelusta kunnes muutaman päivän karanteeni päättyy. He saavat kuitenkin hotellilta aamupalakasseja ja muuta ruokaa ilmaiseksi.

Turnaus ei ehtinyt edes alkaa, ennen kuin Oxygen Esportsissa pelaava Gabriel “LaXInG” Mirelez twiittasi hotellin aamupalatarjonnan olevan “kolmea erilaista leipää”.

Keskusteluun liittyi mukaan muidenkin joukkuiden pelaajia, muun muassa viime vuoden Six Invitational voittaja, Spacestation Gamingissa pelaava Nathanial “Rampy” Duvall.

Twiitissään Duvall ihmettelee, miten hänen pitäisi pelata korkeimmalla mahdollisella tasollaan croissantista ja yhdestä kalkkunaviipaleesta saatavalla energiamäärällä.

Kaikista etovimman kuvan jakoi kuitenkin Oxygenissa pelaava Evan “Yoggah” Nelson.

Kuvassa näkee yli puolet homehtuneen appelsiinin, jonka Nelson sai hotellin tarjoamasta hedelmäkassista.

Suuri osa yhteisöstä ja pelaajista olivat samaa mieltä siitä, että tarjoilut eivät sopineet lainkaan ammattipelaajille. Tilanteeseen otti kantaa myös vastikään uransa lopettanut entinen G2:n R6-pelaaja Niclas “Pengu” Mouritzen.

Mouritzenin mukaan Pohjois-Amerikkalaispelaajat ovat kadottaneet “henkisen pelinsä” Six Invitationalissa.

“Jos voit käyttää satoja euroja kenkiin, laukkuihin ja vaatteisiin, voit varmasti tuhlata rahaa myös huonepalveluun tunteaksesi olosi mukavaksi monen miljoonan dollarin tapahtumassa.” Pelaajilla on käytössään hotellin huonepalvelu, josta voi ostaa esimerkiksi pizzaa.

Hetkeä Mouritzenin kannanottoa aikaisemmin Laxing oli twiitannut kuvan hotellin huonepalvelun kalliista hinnoista:

Turnaus on nyt saavuttanut pudotuspelivaiheen, ja Suomea turnauksessa edustaa G2:n joukkueessa pelaava suomalaiskaksikko Juhani “Kantoraketti” Toivonen ja Aleksi “UUNO” Työppönen. G2 pelaa ensimmäisen pudotuspeliottelunsa tänään kello 21:00 Parabellumia vastaan. Koska joukkueet sijoittautuivat valmiiksi alempaan kaavioon, ottelun häviäjä tulee putoamaan turnauksesta.

Lähde: https://www.ginx.tv/en/rainbow-six-siege/siege-pros-slam-mouldy-food-provided-for-six-invitational-quarantine

Kuvalähde: Laxing