SEURAA MEITÄ:
×

R6: SIEGE

ETUSIVU / R6: SIEGE
dreamhack winter logo small
  • Wille
    Turunen

R6Siege: Dreamhackissa panoksena finaalihäviö.

julkaistu: 29.11.2018 12:58

Tom Clancy´s Rainbow Six Siege -väki kokoontuu viikonloppuna Ruotsin Jönköpingiin vuoden viimeiseen turnaukseen.

Dreamhack Winter -tapahtumassa kisataan 25.000 dollarin lisäksi paikasta helmikuussa pelattavaan Montreal Invitational -turnaukseen, jossa palkintopotti kipuaa miljoonaan dollariin.

Palkinnon merkittävyydestä huolimatta turnaus ei herättänyt hirvittävän suurta kiinnostusta ja lopulta kävikin niin, että kaikki ilmoittautuneet joukkueet pääsivät varsinaiseen turnaukseen pelaamatta karsintoja.

Osasyy varmasti laimentuneeseen intoon on G2 Esportsin osallistuminen turnaukseen. Tällä hetkellä suvereenisti kilpakenttiä hallitseva joukkue on niin ylivoimainen voittajasuosikki, että muut joukkueet kisaavat lähinnä siitä kuka pääsee häviämään finaalin G2:lle.

Juhani”Kantoraketti” Toivonen, G2

G2 on jo paikkansa Montrealiin valmistanut,  joten finaalin häviäjä tulee samaan paikan myös. Toki myös Mock -It esports on varmistanut paikkansa Montrealiin, joten tämäkin tulee ottaa huomioon.

G2 lisäksi suomalaisten mielenkiinnon kohteena on varmasti uudistuneella kokoonpanolla esiintyvä Ence Esports. Aleksi”UUNO”Työppösen maailmalle menettänyt Ence korkkaa uuden fräggerinsä Alex”SlebbeN”Nordlundin tulevassa turnauksessa.

Myös Nordlundin entinen joukkue Nyyrikki Esports on mukana turnauksessa. Joukkue nosti vaihtopelaaja Oskari”OSKAMOSKA”Huikon pelaavaan kokoonpanoon takaisin.

MnM Gamingin riveistä löytyy lisäksi vielä Aku”f0nkers”Seppä, joten voidaan sanoa turnauksessa oleva hyvä suomalaisedustus.

Turnausta voi seurata täältä -> https://www.twitch.tv/rainbow6

Kuvalähteet:Dreamhack ja Siege.GG