SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Puolikuntoinen jabbi nöyryytti ninjoja
  • Juuso
    Syngelmä

Puolikuntoinen jabbi nöyryytti ninjoja

julkaistu: 20.04.2023 15:46

Advertisement

 

Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas pelasi IEM Rion alemman kaavion finaalissa tanskalaista Heroicia vastaan. Panoksena ottelussa oli paikka pudotuspeleihin. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Overpass (NIP), Inferno (Heroic) ja Mirage.

Ninjojen valitsema Overpass alkoi Heroicin vahvalla puolustuspelillä, kun tanskalaiset lähtivät puoliajalle 10–5 johtoasemassa. Ninjas in Pyjamasin CT-pelaaminen ei sujunut yhtä mallikkaasti, kun Heroic marssi karttavoittoon lukemin 16–5. NIP ei saanut ensimmäistäkään CT-puolen kierrosta kasaan.

Toinen kartta, Heroicin valitsema Inferno, alkoi tanskalaisten täydellä hallinnalla. Hyökkäyspuolella kartan aloittanut Heroic voitti avauskierroksen peräti 12–3 ja lopulta koko kartan 16–9.

Vielä eilen kesken ottelun sivuun vaihdettu Heroicin Jakob “jabbi” Nygaard oli puolikuntoisenakin äärimmäisen tuhovoimainen. 19-vuotias jabbi oli joukkueensa paras pelaaja molemmissa kartoissa, kun hän otti molempiin karttoihin 1.79 ratingin. Koko keskiarvon rating jabbilla oli täten 1.78.

Aleksib ja NIP pelaavat seuraavaksi vuoden tärkeimmässä turnauksessa, kun BLAST.tv Paris Major 2023 Challengers Stage käynnistyy 8. toukokuuta. Avausottelussaan NIP saa vastaansa MOUZ:in.

Lähde: HLTV | Kuva: Heroic