SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Puolalaisesta Anonymosta ei vastusta HAVUlle – Suomalaiset etenivät puolivälieriin
  • Onni
    Koponen

Puolalaisesta Anonymosta ei vastusta HAVUlle – Suomalaiset etenivät puolivälieriin

julkaistu: 08.03.2021 18:31

Snow Sweet Snow 2 jatkui maanantaina neljännesvälierien muodossa. HAVU kohtasi puolalaisen Anonymon paras kolmesta-sarjassa, ja voittaja eteni turnauksen puolivälieriin Sproutia vastaan.

Sarjan ensimmäiseksi kartaksi valikoitui HAVUn Overpass. Valinta ei ollut yllätys, sillä suomalaiset ovat voittaneet siellä viimeisestä viidestä pelatusta ottelusta neljä. HAVU aloitti kartan erittäin vahvalla puoliskolla, ja toiselle puoliskolle mentiin 12-3 lukemissa. Peli oli pian jo 15-3, mutta puolalaiset ehtivät voittaa seitsemän peräkkäistä kierrosta ennen kuin HAVU sai pelin päätökseen, 16-10.

Toinen kartta oli Anonymon valitsema Train. HAVU aloitti jälleen vahvasti, johtaen peliä nopeasti 9-1. Puolalaiset onnistuivat voittamaan ensimmäisen puoliskon viisi viimeistä kierrosta, joten toiselle puoliskolle mentiin hieman tasaisemissa 9-6 lukemissa. HAVU voitti terroristipuolella seitsemän kierrosta peräkkäin, ja kartta päättyi suomalaisten 16-6 voittoon.

HAVU on Snow Sweet Snow 2 -turnauksen puolivälierissä, ja se kohtaa huomenna aamupäivällä kello 10:00 saksalaisen Sproutin.

Anonymo sijoittui turnauksen jaetulle 9.-12. sijalle.

Kuvalähde: HAVU