SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
Vihdoin se on julkista! – Anssi “mxey” Pekkonen liittyy Team Liquidiin
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Vihdoin se on julkista! – Anssi “mxey” Pekkonen liittyy Team Liquidiin

julkaistu: 28.02.2020 13:50

PUBG Eurooppa-liigan kaksinkertainen voittaja ja viime vuoden MM-kisoissa hopealle sijoittunut Anssi “mxey” Pekkonen liittyy Team Liquidin kokoonpanoon. Organisaatio vahvisti jo kauan odotetun sopimuksen perjantaina.

Muutoksia kokenut rosteri säilytti sinivalkoisen kosketuksen

Vuoden vaihteessa rajuja muutoksia kokenut Team Liquidin PUBG-kokoonpano on saanut vihdoinkin vahvistuksen viimeisestä neljännestä pelaajastaan, kun organisaatio tiedotti Anssi “mxey” Pekkosen liittyvän joukkueeseen.

Aikaisemmin joukkueen kolmanneksi pelaajaksi oli jo vahvistettu Thierry “Kaymind” Kaltenback, kun ensin Samu “Sambty” Kauppinen ja sitten Jere “Jembty” Kauppinen lähtivät joukkueesta.

Viime vuodet FaZe Clanin riveissä pelanneen mxeyn siirtyminen ei ollut peliä seuranneille faneille maailman suurin yllätys, sillä tammikuussa FaZen vaihtopenkille siirtynyt mxey pelasi Team Liquidin riveissä jo helmikuun alussa GLL Season 4 -karsinnan paikallisfinaalissa.

Varsinaisesta sopimuksesta tai pelaajasiirrosta ei kuitenkaan oltu saatu vahvistusta, joten tänään kuullut uutiset ovat suomalaisittain erittäin ilosia ja niitä oli osattu odottaa.

Kyseisessä karsintafinaalissa Team Liquid kruunattiin voittajaksi ja joukkue lunasti paikan nyt viikonloppuna pelattavaan GLL Season 4 -finaaliin, jossa on jaossa yhteensä 150 000$. Samaisessa turnauksessa mxey pääsee pukemaan ensimmäistä kertaa TL:n pelipaidan päälleen.

Team Liquidin sivuilta löytyvässä haastattelussa mxey kertoo, että hän on tuntenut joukkueen kulmakivet Jim Gunnar “Jeemzz” Eliassenin ja Jord “ibiza” van Gelderenin kauan ja onkin halunnut jo kauan päästä pelaamaan erityisesti Jeemzzin kanssa samaan joukkueeseen.

Lähde: TL
Kuva: Liquipedia, Background