SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
Uusi organisaatio mukaan PUBGin Eurooppa-liigaan – Suomalaisen superkaksikon joukkue löysi vihdoin nimen
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Uusi organisaatio mukaan PUBGin Eurooppa-liigaan – Suomalaisen superkaksikon joukkue löysi vihdoin nimen

julkaistu: 13.08.2019 19:52

Aamulla uutisoimme, kuinka PUBGin Eurooppa-liigan rosterivaihdokset käynnistyivät, kun aikaisemmin Winstriken alla pelanneet suomalaiset vaihtoivat CrowCrowdin riveihin. Iltapäivällä myllerrys sai jatkoa, sillä nousijajoukkue Zoekt Een Naam ilmoitti liittymisestään norjalaiseen N47 -organisaatioon.

 

Zoekt Een Naam löysi vihdoin nimensä

Jo vuodesta 2017 PUBGin pelikentillä mainetta ja kunniaa niittänyt Zoekt Een Naam nousi viimein kuluneen kesän aikana koko PUBG-maailman tietoisuuteen lunastaessaan paikan Eurooppa kovimmasta PUBG-liigasta. Haastajaliigan suvereenilla suorituksella voittanutta joukkuetta on jo pitkään povattu yhdeksi tulevaisuuden lupaavimmista joukkueista ja olikin vain ajan kysymys, milloin joukkue löytää itselleen organisaation.

Ironisesti joukkueen hollanninkielinen nimi “Zoekt Een Naam” (suom. etsii nimeä) saa nyt väistyä, sillä norjalainen organisaatio N47 on kiinnittänyt joukkueen itselleen.

Kuten organisaation twiitistä selviää, kaikki Zoekt Een Naamissa pelanneet 4 soturia siirtyvät uuden organisaation alle. Eurooppa-liigan kolmannelle kaudelle lähdettäessä N47:n kokoonpano tulee siis olemaan:

• Paavo “PaG3” Voutilainen
• Valtteri “Vazku” Jussila
• Luke “TeaBone” Crafer
• Levi “ivel” Haakenstad Sørensen

Joukkueen managerina jatkaa hollantilainen Frans “Thirsha” Schouten.

N47 on vielä toistaiseksi monelle tuntematon organisaatio

Monelle Zoekt Een Naamin uusi koti tuli varmasti suurena yllätyksenä, sillä N47 on täysin tuntematon organisaatio PUBGin pelikentillä. Organisaatiolla ei sen suuremmin ole ollut edustusta myöskään muissa tunnetuissa tiimipeleissä, joten Zoektin kiinnittäminen on organisaation ensimmäinen todellinen askel kohti e-urheilua.

Organisaation nettisivuilta paljastuu, että tällä hetkellä heiltä löytyy pelaajia niin Fortnitesta kuin myös Brawlhallan parista. Pääsponsorina organisaatiossa toimii mobiiliapplikaatio Zedge.

Lisää tietoja organisaatiosta voitte lukea täältä.