×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
Suomalaiset putosivat kärkipaikoilta PUBGin Euroopan finaalissa – TSM nousi murskavoittoon
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 06.07.2020 16:00

PUBGin Euroopan mestaruusturnauksen, Continential Series 1: Europen finaali päättyi viime yönä. Mukana taistossa oli useita kotimaisia edustajia, joihin kuuluivat suomalainen ENCE, Anssi “Mxey” Pekkosen joukkue Team Liquid sekä Jere “Jembty” Kauppisen, Paavo “Pag3” Voutilaisen ja Valtteri “Vazku” Jussilan joukkue Omaken Sports. Turnauksen kokonaispalkintopotti oli 200 000 dollaria, josta voittajalle varattiin 50 000 ynnä 25% turnausesineiden myyntituloista.

Vielä lauantaina pelatun, toiseksi viimeisen ottelusarjan jälkeen suomalaisten tilanne näytti erittäin lupaavalta. ENCE johti pistepörssiä 121 pisteellä ja Omaken Sports jakoi toisen sijan 116 pisteellä. Team Liquid oli sekin varsin lähellä kärkeä 112 pisteellä ja viidennellä sijallaan.

Ikävä kyllä tilanne muuttui radikaalisti kun turnauksen viimeinen viiden ottelun ottelusarja pääsi alkamaan. Vaikka suomalaisia ei jätettykään varsinaisesti vanaveteen, lipsuivat kärkisijat silti niiden hyppysistä otteluiden edetessä. Lopulta turnauksen voittoon ylsi Team SoloMid hirviömäisellä 185 pisteen pistesaaliillaan. Toiseksi sijoittui Tornado Energy 155 pisteellä ja kolmanneksi Northern Lights 149 pisteellä.

Omaken Sports ja Team Liquid ylsivät heti kärkikolmikon perään; kolmanneksi ja neljänneksi 143 ja 136 pisteellä. ENCE sen sijaan putosi ykköspaikaltaan seitsemännelle sijalle 131 pisteellä. Suomalaisedustajat palkittiin sijoituksistaan 6 400 dollarilla ja 3,20%:lla turnausesineiden myyntituloista.

Lähde: PUBG, Eurheilu.org Kuvalähde: PUBG