SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
PUBGin Pohjoismaiden turnaus huipentuu viikonloppuna – Suomalaiset hallitsevat kärkeä
  • Niko
    Nikkilä

PUBGin Pohjoismaiden turnaus huipentuu viikonloppuna – Suomalaiset hallitsevat kärkeä

julkaistu: 17.12.2022 12:00

Frag Leaguen järjestämä PUBGin Pohjoismaiden mestaruusturnaus, Nordic Championship, huipentuu viimeisen kisapäivänsä myötä tänä viikonloppuna. Turnauksen palkintopotti on kokonaisuudessaan noin 19 000 dollaria ja sen voittaja palkitaan 9 687 dollarilla.

Turnaus on mennyt sen suomalaisedustuksen kannalta verrattain hyvin. Miro “Rustanmar” Ruotsin joukkue Young Danes seisoo pistetaulukon ykkösenä 130 pisteellä, ja heti näiden perässä tulee Timi “curexi” Tenhulan joukkue Violet Aggressive Gorillas 124 pisteellä. Kolmossijaa taasen hallitsee supisuomalainen Rise and Wine 97 pisteellä.

Hieman alemmaksi ovat sijoittuneet Saku “SKUIJKE” Sajakosken ja Anssi “mxey” Pekkosen joukkue kitchen. (#5, 76 pistettä), supisuomalainen YMCA Esports (#7, 68 pistettä) sekä Valtteri “Vazku” Jussilan, strat9s:n, ja MouZen joukkue MSALIEN (#8, 68 pistettä).

Turnauksen viimeinen kisapäivä alkaa sunnuntaina 18.12. klo 14:10 ja kestää neljän ottelun verran, jonka jälkeen turnauksen eniten kokonaispisteitä kerännyt joukkue kruunataan sen voittajaksi. Ottelut ovat katsottavina suorana Fragbiten Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: PUBG