SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
PUBGin MM-kisat huipentuvat tänään – Suomella mahdollisuudet mitalisijoihin
  • Niko
    Nikkilä

PUBGin MM-kisat huipentuvat tänään – Suomella mahdollisuudet mitalisijoihin

julkaistu: 19.06.2022 10:24

PUBGin virallinen maailmanmestaruusturnaus, Thaimaan Bangkokissa pelattava PUBG Nations Cup 2022, huipentuu tänään viimeisen viiden ottelunsa myötä. Turnaukseen ottaa osaa yhteensä 16 edustusjoukkuetta, jotka taistelevat maailmanmestarin tittelistä ja osuudestaan 500 000 dollarin palkintopotista.

Suomea turnauksessa edustavat maajoukkueeseen kuuluvat Anssi “mxey” Pekkonen, Daniel “D1gg3r1” Luusua, Timi “curexi” Tenhula, Paavo “PaG3” Voutilainen ja Olli “Tiikzu” Saarikoski (valmentaja).

Kuten aiemmin uutisoimme, Suomi aloitti turnauksen nousemalla heti pistetaulukon kärkeen, mutta tilanne on sittemmin taantunut merkittävästi. Maajoukkueemme pitää tällä hetkellä hallussaan pistetaulukon sijaa viisi, 117 kokonaispisteellä. Heti Suomen edellä ovat Etelä-Korea (120 pistettä) ja Vietnam (120 pistettä).

Pistetaulukon kärkeen on harpannut Iso-Britannia, joka on onnistunut keräämään peräti 160 pistettä. Tämän jäljessä hopeasijaa hallinnoi Brasilia 151 pisteellä.

Suomalaisilla on siis hyvä mahdollisuus nousta ainakin pronssisijalle, mutta hopea- tai kultamitali vaatisivat melkoista ponnistusta. Toki maajoukkueemme koostuu kivenkovista ammattilaisista, joten kaikki on vielä mahdollista.

Turnauksen viimeinen ottelupäivä polkaistaan käyntiin tänään klo 14:00. Ottelut ovat on katsottavissa PUBGin Twitch-kanavalta ja suomenkielisen selostuksen kera PUBG Finlandin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: PUBG