SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
PUBGin MM-hopeaa Anssi Pekkosen edustamalle FaZe Clanille
  • Niko
    Nikkilä

PUBGin MM-hopeaa Anssi Pekkosen edustamalle FaZe Clanille

julkaistu: 26.11.2019 14:14

PUBGin kisavuoden huipentava PUBG Global Championship päättyi viikonloppuna Yhdysvaltojen Oaklandissa. Kisoihin otti osaa 32 parasta joukkuetta eri alueellisista liigoista, jotka taistelivat keskenään yhteensä neljän miljoonan dollarin palkintopotista.

Sunnuntaista maanantaihin pelatussa finaalissa  oli mukana enää 16 joukkuetta, joista suomalaisvahvisteisia oli kaksi; Anssi “mxey” Pekkosen edustama FaZe Clan ja Lari-Pekka “LosHD” Hopiavuoren kotijoukkue, amerikkalainen The Rumblers. Molemmat joukkueet pääsivät vain täpärästi mukaan finaaleihin; FaZe Clan sijoittui karsintavaiheessa viimeiselle jatkosijalle 16., kun taas The Rumblers kapusi sijalle 14. viiden pisteen erolla FaZe Claniin.

Finaali pelattiin kahdentoista ottelun sarjana, joissa joukkueet saivat pisteitä suorituksiensa mukaan sekä eliminaatioista että sijoituksista. Kamppailun voittajaksi ylsi eteläkorealainen Gen.G 111 kokonaispisteellä. Heti näiden perässä oli FaZe Clan 10 pisteen erolla, 101 kokonaispisteellä. Fazella oli finaalin alussa vaikeuksia päästä vauhtiin, ja se nettosi ensimmäisessä neljässä erässä vain 7 pistettä. Tämän jälkeen pelin tenho kuitenkin löytyi ja vahvat suoritukset muissa erissä riittivät hopeasijaan.

Turnauksen pronssisijalle sijoittui kiinalainen Four Angry Men 99 pisteellä.

Gen.G palkittiin voitostaan 2 miljoonalla dollarilla, kun taas FaZe Clan sai hopeasijastaan 600 000 dollaria ja Four Angry Men pronssistaan 300 000 dollaria. The Rumblers ylsi finaalien kahdeksanneksi 74 pisteellä ja palkittin 64 000 dollarilla.

Lähde: PUBG Kuvalähde: PUBG