SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
pubgwinter
  • Toimitus

PUBG saa talviväriä uuden kartan ansiosta – Vikendi pelattavissa jo tänään testiservereillä

julkaistu: 07.12.2018 15:43

Päivitys 24. on saapunut Pubgin testiservuille ja mukana on jo viime vuoden puolella alkunsa saanut lumikartta Vikendi.

winter map

Kartta on kooltaan 6×6, eli se on hieman pienempi kuin mitä Erangel ja Miramar ovat, mutta isompi kuin viimeisin peliin lisätty kartta Sahnok.

Kartta myös saa oman uniikin aseensa ja ajoneuvonsa. Aseena nähdään G36C Assault Rifle joka käyttää 5.56mm ammuksia ja korvaa tässä kartassa SCARin. Ajoneuvona nähdään teemaan sopivana kaksipaikkainen moottorikelkka.

Talvisessa maisemassa ajoneuvot tulevat myös käyttäytymään sen mukaan. Autot luistavat ja kiihdyttäminen on hitaampaa. Myöskin pelaajat sekä ajoneuvot jättävät lumeen jäljen jota vastustajat voivat käyttää jäljittääkseen pelaajaa. Jäljet eivät kuitenkaan pysy maassa ikuisesti vaan uusi lumi hautaa ne alleen.

Paettava sininen alue valtaa isomman osan kartasta ensimmäisellä kerralla tällä kertaa. Ensimmäiset kolme kertaa se toimii kuin Erangelissa ja Miramarissa eli jos jumitut kauas voit olla isoissakin ongelmissa ehtiä alueen sisään. Neljännestä eteenpäin se kuitenkin seuraa Sahnokin tyyliä eli sitä voi jalan juosta pakoon.

Karttaan myös spawnaa Tason 3 kypäriä ja liivejä joita ei muissa isommissa kartoissa enää nähdä muissa kuin taivaalta satunnaisesti tippuvissa supply dropeissa.

Pelaajan liikkuvuutta on myös parannettu jonka pitäisi vaikuttaa liikeen sulavuuteen. 10.12 alkaen testiservuilla tullaan myös näkemään uusi ja paranneltu laskuvarjo. Ohjaamista on parannettu ja erilaisia tyylejä laskeutua on lisätty. Nyt laskuvarjon voi leikata itse pois, kun olet tarpeeksi lähellä maata ja riippuen nopeudestasi millä osut maahan saattaa pelaaja pyörähtää ennenkuin hahmosta saa täyden hallinnan. Rakennuksiin tai esineisiin osuminen hajottaa laskuvarjon suoraan.

Peli sai myös päävalikkoon teemaan sopivan ulkonäön ja samalla erilaisia osia UI:sta paranneltiin. Samalla korjattiin useita bugeja, kuten aseiden menemistä seinän läpi kun pelaaja makasi seinän vieressä.

Myöskin pelien nauhoitus on nyt helpompaa, kun erilaisia tapoja ohjata kameraa lisättiin jotka mahdollistavat paljon paremman laadun ikuistaa omia huippuhetkiä pelissä.

Uusi kartta on välittömästi pelattavissa testiservuilla jokaiselle joka omistaa PUBGin ja viralliseen peliin se tulee 19.12. Tällä hetkellä saatavilla on vain Squad pelimuoto, mutta aikaisemminkin on jossain kohtaa nähty solo ja duo pelimuodotkin joten niitä odottavillekin tulee hyvä hetki testata uutta karttaa.

Kuvat: Pubg