×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
Onnistumisia Euroopan pelikentillä – Lisää suomalaisia PUBG-pelureita finaalivaiheeseen
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

julkaistu: 08.06.2019 11:23

PEL Contenders Leaguen lohkovaihe saatiin tällä viikolla päätökseen myös lohko B:n osalta. Aikaisemmin uutisoimme, kuinka A-lohko päättyi sinivalkoisiin juhliin ja sieltä finaalivaiheeseen eteni 3 pelaajaa. Yhtä iloisesti päättyi myös toinenkin lohko.

B-lohkon viimeiseen viikkoon lähdettiin jännittävissä merkeissä, sillä suomalainen Quickmath oli sijalla 7, kun 8 parasta saisivat jatkaa finaalivaiheeseen. Vieläkin kimurantimmassa tilanteessa oli 4 Angry Kids, jonka riveissä pelaa suomalainen Joni ”Havokki” Säkkinen. Heidän joukkueensa oli ennen viimeistä viikkoa sijalla 13.

Viikko sujui kuitenkin suomalaisittain loistavasti, sillä 16 pelatusta kartasta Quickmath voitti kaksi ja 4AK kolme. Tälle vuodelle lanseerattu SUPER-pistejärjestelmä antaa kartan voittajalle rutkasti pisteitä, joten upeiden voittojen ja muutenkin hyvin sujuneen viikon päätteeksi tulokset ovat tässä.

Lopputuloksissa Quickmath sijoittui jopa sijalle 5 ja nipin napin 8. sijoittui 4 Angry Kids, joka näin ollen eteni viimeisenä joukkueena finaalivaiheeseen. Upeaa suorittamista suomalaisilta pelaajiltamme.

Oliver ”Ball1n” Santasalo

Seuraavaksi nämä joukkueet jatkavat finaalivaiheeseen, jonka pelit käynnistyvät jo tulevana maanantaina 10.6. Pelejä pelataan neljänä päivänä viikossa, seuraavan neljän viikon ajan ja yhteensä joukkueet ottavat toisistaan mittaa 48 kartan verran.

Lopulta selvillä on 12 parasta joukkuetta, jotka lunastavat paikkansa PEL Promotion -turnaukseen, josta parhaat joukkueet nousevat ensi kaudeksi ylimmälle sarjatasolle.

Ylimmälle sarjatasolle on vielä siis matkaa, mutta kaikki mahdollisuudet nousuun suomalaisilta löytyy. Etenkin A-lohkon melko suvereenisti voittaneelta Zoekt een Naamilta odotetaan paljon.

Promotion-turnauspaikkojen lisäksi jaossa on finaalien kahdeksalle parhaalle joukkueelle yhteensä 30 000$. Tarkemmat tiedot tulevasta finaalivaiheesta ja sen aikatauluista löydät täältä.