×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
Anssi “mxey” Pekkosen Team Liquid ylsi hopealle PUBGin Euroopan mestaruusturnauksessa
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 28.06.2021 14:00

PUBGin virallinen Euroopan mestaruusturnaus, PUBG Continental Series 4: Europe, huipentui viikonloppuna finaaliinsa.

Suomea kolmiviikkoisessa, 250 000 dollarin palkintopotilla varustetussa turnauksessa edusti viisi joukkuetta: täyssuomalaiset SKADE ja ENCE, Paavo “Pag3” Voutilaisen, Valtteri “Vazku” Jussilan sekä Oliver “ball1n” Santasalon (valmentaja) joukkue Heroic, Anssi “mxey” Pekkosen joukkue Team Liquid ja Samu “Sambty” Kauppisen joukkue Digital Athletics.

Finaaliviikonloppuun lähdettiin suomalaisten kannalta toiveikkaissa tunnelmissa. Myös ottelusarjan alku oli varsin rohkaiseva: Team Liquid repäisi itselleen heti alkuun kaksi otteluvoittoa, mikä pönkitti näiden asemaa merkittävästi. Myös SKADEn ja ENCEn onnistui pysytellä tasaisen suoriutumisen avulla kärjen tuntumassa.

Koko turnauksen mestaruuteen tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan voiton vei venäläinen Virtus.Pro 36 000 dollarin voittosummallaan, josta leijonanosa oli ansaittu jo ensimmäisen turnausviikon aikana. Hopealle ylsi Team Liquid 28 000 dollarin palkintosummallaan, kiitos viikonloppuna ansaitun 20 000 dollarin. Mitalisija nettosi joukkueelle ylimääräiset 28 000 dollaria ja 270 PGC-pistettä.

Muista suomalaisjoukkueista ENCE sijoittui kuudenneksi, SKADE seitsemänneksi, Heroic kahdeksanneksi ja Digital Athletics kahdenneksitoista.

Kuva: Team Liquid