SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pro Pilkki by Siipiweikot – Osallistu talven rentouttavimpaan turnaukseen!
  • Sauli
    Rautiainen

Pro Pilkki by Siipiweikot – Osallistu talven rentouttavimpaan turnaukseen!

julkaistu: 23.02.2022 13:00

Vuodenvaihde ja -alku on ollut hektistä niin Pelaajatcomille kuin ympäröivälle maailmalle. Välillä on hyvä rauhoittua ja mikä olisikaan siihen parempi tapa kuin lähteä hermeettisellä porukalla pilkille. Kyllä! Pelaajatcom  järjestää maaliskuun alussa lopputalven rentouttavimman turnauksen: Pro Pilkki by Siipiweikot

Pro Pilkki 2 on suomalaiskehittäjien luoma ilmainen kalastussimulaatiopeli, lataa se koneellesi hyvissä ajoin ennen turnausta täältä.

Miten ilmoittaudun?

Turnaus järjestetään kahden päivän aikana 5.–6.3. lauantaista sunnuntaihin. Ensimmäisenä päivänä pelataan kaksi kertaa yhden tunnin karsinnat ja sunnuntaina yksi kahden tunnin finaalipilkki.

Osallistuminen toteutetaan siten, että kaikki halukkaat pelaajat saapuvat pelipäivänä Pelaajatcomin Twitch-kanavan striimiin (muista ladata Pro Pilkki valmiiksi koneellesi). Kaikki ohjeet ilmoittautumiseen ja lobbyyn liittymiseen tulevat lähetyksessä. Turnaus on kaikille avoin, ja paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä ilmoittautuneille, joten ole nopeana paikalla.

Lauantai 5.3.

  • 13:30 Striimi auki
  • 14:00 Tervetulosanat, ohjeet pelaamiseen, ekan lobbylinkin antaminen, ootellaan hetki pelaajia
  • 14:15 ensimmäinen karsintapilkki (kesto 1h)
  • 15:15 Toinen karsintapilkki (kesto 1h)

Sunnuntai 6.3.

  • 13:30 Striimi auki
  • 14:15 Finaalipilkki (kesto 2h)

Palkinnot

Kolme parasta pilkkijää palkitaan huikeilla Siipiweikkojen tarjoamilla tuotepalkinnoilla: muun muassa pääpalkintona on Siipiweikkojen Airfryer -keitin. Turnauksen ohella arvomme sosiaalisessa mediassa toisen Airfryerin lisäksi Siipiweikkojen kastikkeita ja lippiksiä.

Lisäksi Siipiweikkojen verkkokauppaan, eli Weikkokauppaan saa koodilla ‘pelaajatcom‘ yhteensä -15% alennusta kaikista Weikkokaupan tuotteista 6.3 asti!

“Mahtavaa, että pääsemme näinkin legendaarisen pelin puitteissa tekemään yhteistyötä Pelaajatcomin kanssa. Innolla siis odotetaan ja toivotaan, että tulee paljon osallistujia sekä katsojia. Hienoa tulee olemaan myös nähdä, syttyykö Pelaajatcomin seuraajat Siipiweikkojen kastikkeille”, innostuu Siipiweikkojen markkinointi- ja kasvujohtaja Joonas Koivumaa.

“Henkilökohtaisesti on pakko myös myöntää, että pidän itseäni kohtuullisen kovana kalamiehenä. Meriiteiksi mainittakoon muun muassa Tornion kalamiesten piirinmestaruus nuorten sarjassa vuonna 2001 ja osallistuminen Pilkkimisen SM-kisoihin Kerimäelle samaisena vuonna. Myönnettäköön että nuorten sarjassa oli vain kolme kilpailijaa ja Kerimäeltä en saanut yhtään kalaa järvestä ylös.”

Saavu siis paikalle. Rentoudutaan porukalla pilkin äärellä kuunnellen Olvarin parhaat -soittolistaa, maustetaan nostetut vonkaleet Siipiweikkojen kastikkeilla ja nautitaan laskiaisesta ja hiihtolomasta.

Siipiweikot

Siipiweikot on suomalainen perheyritys joka toi siivet Suomeen vuonna 1993! Siipiweikot ravintoloita löytyy maaliskuusta eteenpäin yhteensä seitsämän (3 Tampereella, 1 Pirkkalassa, 3 PK – seudulla), kastikkeet löytyvät reilusta 1000 päivittäistavarakaupasta ja vähän spesiaalimmat kastikkeet sekä tuotteet (kuten Kamikaze kastike) löytyy puolestaan meidän omasta Weikkokaupasta.