SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Portland Trail Blazers – Utah Jazz: Harjoituskausi lähenee loppuaan
  • Toimitus

Portland Trail Blazers – Utah Jazz: Harjoituskausi lähenee loppuaan

julkaistu: 07.10.2018 21:20

Sunnuntai yön NBA:n harjoitusottelussa vastakkain asettuvat Utah Jazz ja Portland Trail Blazers. Trail Blazersin voittosarake näyttää kahden pelin jälkeen yhtä, kun taas Jazz on selvittänyt tähän asti tiensä puhtaasti 3-0. Viime kaudella molemmat joukkueet selviytyivät lähelle viittäkymmentä voittoa ja joukkueiden voittosarake olikin lähes identtinen.

Kotijoukkue Portland Trail Blazers on profiloitunut takakentän tähtiinsä CJ McCollumiin ja Damian Lillardiin nojaavana joukkueena. Kovana kotijoukkueena tunnettu Trail Blazers pelaa tänä yönä harjoituskauden ainoan kotipelinsä. Minuutteja on nuorelle kokoonpanolle jaettu tasaisesti, ja myös McCollum-Lillard akselia on käytetty maltillisesti. Uudelleenrakennuksen keskellä rypevä Phoenix Suns oli helppo suupala vuosia samalla ytimellä jatkaneelle Trail Blazersille. Toronto Raptorsin vieraana tie nousi kuitenkin pystyyn 104-122.

Vierasjoukkue Utah Jazz on valmentaja Quin Snyderin alaisuudessa tullut tunnetuksi varsinkin liigan ehdottomaan kärkeen kuuluvasta puolustuspelistään, jota johtaa hallitseva vuoden puolustajaksi valittu sentteri Rudy Gobert. Harjoituskauden kolmesta ottelusta Jazz on pelannut vain yhden NBA joukkuetta vastaan. Muuhun sarjaan verrattuna paljon avausviisikkoaan peluuttanut Utahilais joukkue kaatoi jo viime kaudella itäisen konferenssin voitaneen, ja kesällä vielä Kawhi Leonardilla vahvistuneen Toronto Raptorsin. Jos minuutit kasaantuvat edelleen avausviisikolle, voidaan ennakoida Jazzin lennon jatkuvan.

Yön koitokseen lähdemme vierasjoukkue Jazzin -3,5 pisteen voitolla. Jazzin painotetumpi peluuttaminen tuo etulyöntiasemaa, Trail Blazersin ollessa muutenkin enemmän terävän kärkeen luottava joukkue ja Jazz laajemman materiaalin joukkue. Yhteisenä tasomittarina voidaan pitää molemmat joukkueet kohdanutta Toronto Raptorsia. Jazz voitti Utahissa pelatun ottelun 105-90 ja Trail Blazers hävisi Torontossa 104-122.