SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Poliisien piti napata varas — nappasivatkin Snorlaxin
  • Juuso
    Syngelmä

Poliisien piti napata varas — nappasivatkin Snorlaxin

julkaistu: 14.01.2022 12:00

Kalifornian oikeus tuomitsi kaksi poliisia erotetuiksi tehtävistään sen jälkeen kun Los Angelesissa työskentelevät poliisit päättivät keskittyä pelaamaan Pokemon GOta sen sijaan, että olisivat ottaneet varkaan kiinni.

Lähteiden mukaan tapaus tapahtui huhtikuussa 2017. Konstaapelit Louis Lozano ja Eric Mitchell partioivat jalan. Partiointinsa aikana konstaapelit saivat soiton. He tarvitsivat apua käynnissä olevan ryöstön estämisessä. Sen sijaan, että kaksikko olisi tullut apuun, he pakenivat.

Kun kaksikon esimies kysyi tapahtuneesta, konstaapelit väittivät etteivät kuulleet soittoa, koska lähellä soi kovaa musiikkia. Heidän mukaansa heidän partioimassa puistossa oli todella kova meteli.

Esimies antoi aluksi asian olla, mutta päätyi tutkimaan digitaalisia tallenteita kaksikon virka-autosta. Nauhalla kuuluu, miten kaksikko keskustelee siitä, pitäisikö apuun mennä vai ei. Nauhalla kaksikko puhuu noin 20 minuuttia Pokemonista ja siitä, miten he aikovat napata Snorlaxin. Snorlaxin lisäksi he päättivät napata myös Togeticin.

Kaksikko yritti päästä pälkähästä valehtelemalla, että Snorlax ei ollut Pokemon vaan “ylimääräinen konstaapeli”. Pokemon GO ei ollut heidän mukaansa peli vaan “sosiaalisen median tapahtuma”.

Valheilla ei pitkälle pötkitty. Kaksikko erotettiin Los Angelesin poliisivoimista.

Lähde: PCGamer

Kuva: Nintendo

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt