SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pokémonin livetapahtumat tulevat taas – tarkoin koronasäännöin
  • Saara
    R

Pokémonin livetapahtumat tulevat taas – tarkoin koronasäännöin

julkaistu: 20.02.2022 18:17

Play! Pokémon -kilpailuja pääsee parin vuoden tauon jälkeen vihdoin pelaamaan taas livenä. Avatessaan tapahtumien rekisteröimisen tällä viikolla The Pokémon Company julkaisi samalla niitä koskevan koronaprotokollan.

Paikan päällä pääsee pelaamaan VGC:n ja TCG:n eli Video Game Championship– ja Trading Card Game -turnaukset. Pokémon UNITE– ja GO-pelien livemittelöistä ei toistaiseksi ole valmiita suunnitelmia.

Koronaohjeita noudattavat pelaajat voivat osallistua henkilökohtaisiin matseihin ja kerätä pisteitä tämän vuoden Pokémonin maailmanmestaruuskilpailuja varten, jotka järjestetään elokuussa Lontoossa.

Kaikkien tapahtumiin saapuvien on esitettävä koronarokotustodistus. Kolmanteen rokotukseen oikeutettujen on osoitettava, että tehoste on otettu. Tämä ei koske 12-17-vuotiaita, ja alle 12-vuotiailta riittää ensimmäinen rotkotus, kunhan se on puolta vuotta tuoreempi.

Rokotusvaatimuksen lisäksi 72 tunnin kuluessa tapahtuman alkamisesta jokaisen on toimitettava negatiivinen koronatestitulos. Yksi PCR-testi tai kaksi antigeenitestiä hyväksytään.

Kaikkia, joilla ilmenee koronaan liittyviä oireita, pyydetään poistumaan seurueineen. Kaikissa tapahtumissa on paikalla sertifioitu koronavirkailija sekä lisensoitu terveydenhuollon ammattilainen.

Lisäksi Pokémon Company on informoinut useista käytännön ohjeista liittyen rajoitettuun syömiseen ja juomiseen sekä maskien käyttöön. Niihin voi tutustua intternetsin välityksellä.

Lähde: Upcomer Kansikuva: The Pokémon Company