SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Playerunknown’s Battlegroundsiin uusi ase & ilmainen kaksivuotislahja pelaajille
  • Hude

Playerunknown’s Battlegroundsiin uusi ase & ilmainen kaksivuotislahja pelaajille

julkaistu: 26.03.2019 10:02

Kaksi vuotta on kulunut ensimmäisten laukausten äänistä Erangelin tasangoilla, ja tätä juhlistaakseen PUBG Corporation hemmottelee pelaajia liudalla uudistuksia. Mukana on niin uutta asetta, Battle passia, päivityksiä että ekslusiivinen päähine pelaajille!

Uutena aseena MP5K

Terhakkana uutuutena pelaajille lompsahtaa Yhdysvaltojen merijalkaväen maailmalle tutuksi tuoma MP5K-konepistooli. 9 mm patruunoita käyttävä ase on löydettävissä vain Vikendissä, ja se korvaa kyseiseltä saarelta Vectorin kokonaan. Ase muistuttaa käyttökokemukseltaan Vectoria, vaihtaen ampumisnopeutta hieman enemmän vahinkoa tekevään kutiin.

Survivor Pass 3: Wild Card

Taas kerran pelaajille avautuu mahdollisuus päästä avaamaan uusia kosmeettisia uudistuksia leveleitä ja tehtäviä tahkoamalla, kun uusi survivor pass rävähtää servereille. Mukana on päivittäisiä, viikoittaisia ja “aloittelijoiden” missioita. Eli jokaiselle pelaajalla pitäisi löytyä omaan pelitahtiin sopivat tehtävät tästä paketista.

Palkintoja ja kosmeettisia uutuuksia passista löytyy yhteensä yli kuusikymmentä. Skinejä, asuja ja esimerkiksi hiustyylejä on joka lähtöön, ja niistä suurin osa avautuu pelaajalle tiettyjen rajapyykkien jälkeen. Kyseisiä rajapyykkejä voi myös lunastaa itselleen rahaa vastaan, mikäli pelaaja niin tahtoo.

Lisätietoja, ja tarkemmat kuvaukset uudesta Survivor Pass- systeemistä löydät täältä.

Päivitys sisältää myös varsin pitkän listan QOL-päivityksiä, sekä tasapainotusta aseiden kesken sekä loottijärjestelmässä.

Päivityksen ehkä miellyttävin, vaikka varsin pieni, lisäys on pubgin kahden vuoden mittaisen taipaleen muistaminen yhden kaikille pelaajille jaettavan kosmeettisen uutuuden myötä. PUBG 2nd Anniversary Cap, eli suomalaisittain lippalakki, tullaan jakamaan kaikille peliin sisään kirjautuville päivityksen julkistamisesta aina huhtikuun 23. päivään saakka.

Lähde & kansikuva: PUBG.com