SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets: Jatkuuko Penguinsin hurja voittoputki?
  • Toimitus

Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets: Jatkuuko Penguinsin hurja voittoputki?

julkaistu: 04.01.2019 19:12

PPG PAINTS Arena kohtaavat Pittsburgh Penguins ja Winnipeg Jets.

Kolmen ottelun kotisarjan aloittava Penguins saapuu kotiluolaansa kolmen ottelun voitokkaan vieraskiertueen jälkeen ja Pingviinilaumalla on kaikkiaan seitsemän peräkkäistä voittoa plakkarissa. Kymmenestä viime pelistä se on voittanut yhdeksän peliä.

Sidney Crosbylla (5. 3+9=12) ja Kris Letangilla (5. 2+6=8) on viiden ottelun pisteputket päällä. Crosby on myös maalannut kolmessa peräkkäisessä ottelussaan.

Pittsburghin seitsemän pelin voittoputken aikana Crosby on latonut tehot 5+10=15, Phil Kessel 3+7=10, Letang 2+7=9 ja hiljattain lihavan, monivuotisen jatkopahvin allekirjoittanut Jake Guentzel 4+4=8.

Vahvana kotijenginä tunnettu Winnipeg on kontannut kahdesti peräkkäin Bell MTS Placessa, mutta on silti voittanut kolme viidestä viime pelistään. Kiitos siitä kuuluu kolmelle vierasvoitolle yhtä monessa pelissä Edmontonista (4-3), Vancouverista (1-0) ja San Josesta (5-3).

Winnipeg onnistui kaatamaan viimeksi Edmontonin Rogers Placessa, vaikka se oli juuri toipumassa jobin postista, ettei Dustin Byfuglienia nähdä askissa ainakaan ennen All Stars-taukoa.

Jetsin ykkönen on ollut eniten koomassa viime peleissä. Ratkaisijoina ovat kunnostautuneet yllättäen kolmos- ja nelosvitjat yksittäisiä Blake Wheelerin ja Patrik Laineen onnistumisia lukuunottamatta.

Tuo ei tiedä hyvää Jetsin reissulle PPG PAINTS Arenaan, missä erityisesti syömähampaiden purukaluston on syytä olla kunnossa.

Rolle-setä ei betsaa saati vihjaa putkia vastaan. Pittsburgh ei ole hävinnyt Winnipegille tällä vuosikymmenellä kotonaan kertaakaan. Tuota tilastoa vastaan ei parane ainakaan omakotitaloja betsata.