SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pittsburgh Penguins – New York Rangers: Ottaako New York Rangers revanssin?
  • Johannes
    Romu

Pittsburgh Penguins – New York Rangers: Ottaako New York Rangers revanssin?

julkaistu: 17.02.2019 12:15

Itäisen konferenssin Metropolin divisioonassa välejään selvittelevät eilen pelannut Pittsburgh Penguins ja New York Rangers. Pelipaikkana toimii pingviinien kotiluola PPG Paints Arena ja kiekko tippuu jäähän klo: 19:30. Ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 12:30.

Kotijoukkue Pittsburgh Penguins saapuu B2B -otteluiden jälkimmäiseen peliin kotitappio rinnassaan. Joukkue taapersi eilen PPG Paints Arenalla, kun tukkaan tuli vieraskiertueensa päättäneeltä Calgary Flamesilta maalein 4-5.

Ottelu ratkesi vierasjoukkueelle toisessa erässä, kun liekkipaidat takoivat Matt Murrayn selän taakse neljä kaappia. Osan nimiinsä voi ottaa itse Murray, mutta pingviinilauman merkkausvirheet puolustusalueella ja ylipelaaminen hyökkäysalueella olivat isoin syy tappioon päättyneessä ottelussa, mistä vierasjoukkue rokotti armotta.

Tappio kirpaisi pingviinilaumaa, sillä joukkue tippui eilisen tappion myötä pudotuspelipaikan ulkopuolelle. Joukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja Metropolin divisioonan viidentenä, 67 pisteellä. Carolina Hurricanes hoiti oman leiviskänsä viime yönä voittamalla Dallas Starsin (3-0) ja nousi näin pingviinien ohitse taistelussa paikassa auringossa.

Pingviinit saivat eiliseen otteluun takaisin pitkään sivussa olleen puolustaja Justin Schultzin, josta päävalmentaja Mike Sullivan on enemmän kuin mielissään. Siirtohuhuissa oleva suomalaispuolustaja Olli Määttä sen sijaan parantelee itseään.

Maalissa aloittanee eilen viimeisen erän torjunut Casey DeSmith (91.61/2.75).

Vierasjoukkue New York Rangers jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan. Rangers aloitti kiertueensa Bell MTS Placesta, missä joukkue otti tukkaansa Winnipeg Jetsiltä (4-3). Kurssi kääntyi kuitenkin heti seuraavassa ottelussa, kun joukkue kellisti Buffalo Sabresin (2-6). Rangersin vieraskiertueen viimeinen peli on PNC Arenalla, missä joukkue kohtaa hyvässä vireessä olevan Carolina Hurricanesin.

New York Rangers omaa vielä pienet mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan, kun joukkue on itäisessä konferenssissa sijalla 12 ja Metropolin divisioonassa seitsemäntenä, 58 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on 9 pistettä.

Rangersin sairastuvalla on hyökkääjä Brett Howden. Puolustaja Fredrik Claesson on tekemässä paluuta kokoonpanoon ja ruotsalaispuolustaja pelannee Penguins -ottelussa. Maalissa aloittanee Alexander Georgiyev (90.73/3.05).

Joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella toisensa. Ensimmäinen ottelu pelattiin Madison Square Gardenissa, missä pingviinit kylvettivät kotijoukkuetta maalein 2-7. David Quinnilla ja Rangersillä on siis paikka maksaa kalavelkoja edellisen keskinäisen ottelun nöyryytyksen jälkeen.

Ottelun ennakkosuosikki on Pittsburgh Penguins ja maaliodottama otteluun on suuri, joten kertoimet on painettu jo kohtalaisen suohon sieltä suunnalta. Katseemme kiinnittyy vierasjoukkueen hyviin esityksiin. Rangers haluaa ilman muuta revanssin pingviinilaumasta ja joukkueen oletetaan olevan todella valmis otteluun, jos yhtään luottaa rapakon takaisiin media lausuntoihin.

Rangers on parantanut viime aikoina otteitaan ja joukkue on voittanut viidestä viimeistä vierasottelusta kolme. Pingviinit pelasivat eilen, mikä tasoittaa puntteja. Pingviinien puolustuspelaaminen on ajoittain todella surkeaa, jota Sullivan lähtee varmasti tähän otteluun parantamaan.

Rangers on saanut hyökkäyspelaamiseen lisää luovuutta ja ennen kaikkea tehoja, samalla joukkueen viisikkopelaaminen on parantunut molempiin suuntiin. Rangers haluaa tämän ottelun ilman muuta voittaa, eikä se todellakaan ole mahdoton tehtävä, kun katsoo joukkueen tekemisiä viime aikoina.