SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pitelemätön kannustus ei riittänyt: striimaajatähden Valorant-tiimillä ei mennyt ihan putkeen
  • Saara
    R

Pitelemätön kannustus ei riittänyt: striimaajatähden Valorant-tiimillä ei mennyt ihan putkeen

julkaistu: 04.03.2023 20:41

Sriimaajaajatähti Ludwig ja hänen osakkastoverinsa MoistCr1TiKaL taisivat joutua nielemään karvaan pettymyksen, kun heidän arvojoukkueensa suoritti menemään Pohjois-Amerikan Challengers-turnauksessa.

Kaksikko sai hankittua turnaukseen oman vapaista agenteista koostuvan rosterinsa Moist Esportsin alle 500 000 dollarilla. Moist Moguls -tiimiin kuuluva kilpailulista Breakthru lähti toki kisaan altavastaajana, mutta sillä nähtiin myös mahdollisuuksia lyödä laudalta isojakin joukkueita.

Moist Moguls kohtasi yllättävän tappion, kun peränpitäjä Turtle Troop päihitti sen 2-0. Tasainen matsi ratkesi lopulta, kun tiukka häviö Fracture-kartalla sai Moist Mogulsin hiipumaan täysin kakkoskartalla. Siten tiimi joutui A-ryhmän neljän parhaan ulkopuolelle.

Ludwigin ja hänen kaverinsa, niin ikään striimaajana toimiva Tarikin, kaistapäisen innokas kannustus ei ikävä kyllä pelastanut tilannetta.

Ryhmien neljälle parhaalle aukesi jo tie Mid-Season Invitationaliin, mutta Breakthru ei kuulu heihin. Onneksi uusia mahdollisuuksia lunastaa odotukset vielä tulee ennen MSI:tä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: