SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Pilasit koko joukkueen” – CS:GO-tiimi hajosi skandaalin myötä
  • Juuso
    Syngelmä

“Pilasit koko joukkueen” – CS:GO-tiimi hajosi skandaalin myötä

julkaistu: 22.02.2022 21:22

Pohjoisamerikkalaisen Party Astronautsin riveissä on koettu tuore skandaali.

Joukkueen ex-pelaaja, David “cynic” Polster ilmoitti menneenä lauantaina jättävänsä joukkueen. Cynic oli osa ilman organisaatiota pelaavaa joukkuetta puoli vuotta.

Ennen Cynicin päätöstä lähteä joukkueesta, joutuivat pohjoisamerikkalaiset perumaan harjoitusleirinsä Euroopassa. Syynä tähän oli sekaannus Saksan rokotevaatimuksien kanssa. Cynicillä ole täyttä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Cynic perusteli päätöstään lähteä joukkueesta sillä, että hän ei uskonut joukkueen menestykseen. Hänen mukaansa joukkueella oli jatkuvia ongelmia niin henkilökohtaisissa kuin pelillisissä asioissa. Hänen mukaansa kokoonpano ei ollut valmis harjoittelemaan tarpeeksi.

Voit lukea lisää cynicin perusteluista täältä.

Party Astronautsin pelaaja ja cynicin entinen joukkuetoveri ei katsonut ex-joukkuetoverinsa puheita hyvällä. Jonathan “Jonji” Carey kirjoitti useamman twiitin Twitter-tilillään siitä, miten huono cynic oli kommunikoimaan harjoitusten ja otteluiden aikana. Jonjin mukaan cynic ei koskaan yrittänyt tosissaan ja sanoi hänen pilanneensa koko joukkueen rokotesekoilullaan.

Cynic iski takaisin omalla Twitter-tilillään. Hän syytti Jonjia alhaisista pelitunneista. Hänen mielestään Jonjin vähäiset pelitunnit kertovat siitä, miten vähän häntä oikeasti kiinnostaa pelata ja auttaa joukkuettaan. Twiitit on sittemmin poistettu.

Uutissivusto Dust2.us:lle cynic sanoi seuraavaa: “Mielestäni tapahtunut on kaikkien syytä. Olisin ilman muuta voinut tehdä enemmän. Toisaalta koen myös, että minulle luvattiin mahdollisuus keskittyä omaan pelaamiseeni kun liityin Party Astronautsiin. Kokeneempien pelaajien piti hoitaa taktinen puoli, jotta minä olisin voinut keskittyä ampumiseen. Niin ei kuitenkaan tapahtunut.”

Joukkueen valmentajan, Joseph “Muenster” Liman mukaan cynicin lähtö tuli yllätyksenä.

“Kukaan ei osannut odottaa hänen päätöstään lähteä joukkueesta. Meillä ei ollut mitään hajua siitä, että hän päättäisi lähteä juuri ennen EPL:ää ja major-karsintoja.”

Jonjin lisäksi joukkueessa pelaavat tällä hetkellä Ben “ben1337” Smith, Josh “PwnAlone” Pigue ja Jonathan “djay” Dallal.

Lähde: Dust2.us

Kuva: Party Astronauts