SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Phoenix Suns – Memphis Grizzlies: Isät vastaan pojat Arizonan auringossa
  • Toimitus

Phoenix Suns – Memphis Grizzlies: Isät vastaan pojat Arizonan auringossa

julkaistu: 04.11.2018 19:51

Sunnuntaiyönä läntisen konferenssin ja koko sarjan heittopussi Phoenix Suns kohtaa hyvään lentoon päässeen Memphis Grizzliesin. Viimeisestä kuudesta pelistään viisi voittanut Grizzlies nojaa espanjalaisen sentterinsä Marc Gasolin johdolla vahvaan puolustuspeliin.

28.10 joukkueet kohtasivat Tennesseessä Memphisiläisten isäntien voittaessa selvästi 117-96. Kotijoukkue on päästänyt kuluvalla kaudella seitsemässä ottelussaan 100 pistettä vain kahdesti, molempien otteluiden päättyessä Grizzliesin voittoon. Näillä tilastoilla napsahtaa päästetyissä koreissa kärkipaikka.

Fyysistä, hidastempoista ja vastustajaa kuluttavaa vanhanliiton koripalloa suosivan joukkueen pelitapa sopii hyvin nuorta ja kokematonta Sunsia vastaan. Pelinrakentaja Mike Conleyn täyteen kuntoon palaaminen vahvistaa Grizzliesiä ennestään.

Vierasjoukkueen jälleenrakentaminen jatkuu edelleen. Ensimmäisestä ottelusta Mavericksia vastaan raavittu voitto on kauden ainoa, jonka jälkeen Suns on kärsinyt seitsemän selvää tappiota peräjälkeen. Kauden tavoitteena on lähinnä korkean varausvuoron varmistaminen ensi kevään draftiin. Kakkospaikan Devin Booker lukeutuu tulevaisuuden tähtinimiin, mutta apuja ei muilta rintamilta juuri löydy.

Viime keväänä ensimmäisenä varattu bahamalainen DeAndre Ayton on pelannut kelvollisen alkukauden. Grizzliesin korinalunen on tällä hetkellä ehkä NBA:n epämiellyttävin paikka ja menestystä tuskin tulee.

Grizzliesille bookkerit tajoilevat mukavaa kerrointa ja otteluun lähdetään pienellä tasoituksella.