SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyersin uuden maskotin rinnalla Morsokin jää toiseksi
  • Toimitus

Philadelphia Flyersin uuden maskotin rinnalla Morsokin jää toiseksi

julkaistu: 24.09.2018 18:52

Philadelphia Flyers esitteli juuri uuden maskottinsa Grittyn. Hieman Muppets -hahmolta näyttävä oranssi karvaturjake tuo jotenkin mieleen etäisesti hieman karvattomamman virkaveljensä Morson. Morso esiintyi Pikku Kakkosessa vuosituhannen vaihteessa segmentissä nimeltään Aasi, Morso ja Mouru.


Morso kauhistutti 2000-luvun vaihteessa lastenohjelmassa. Kuva: Yle

Flyersin sivuilla kerrotaan Grittyn tarina:

Hänen isänsä oli “kiusahenki”, joten luonnolisesti hänellä on myös jotain näistä ominaisuuksista – taidokas, mutta tulinen, todellinen kilpailija. Hänet tunnetaan ketteryydestään koostaan huolimatta. Hän on lojaali, mutta ilkikurinen; Flyersin ykkösfani rakastaa mustaa ja oranssia, mutta hän ei toivota ketään Flyersia vastustavaa tervetulleeksi. Legenda kertoo, että hän ansaitsi nimensä asenteesta, joka linjaa hänen seuraamansa joukkueen tyyliä.

Hän väittää olleensa läsnä kauemmin kuin tiedämme ja Wells Fargo Centerin rakentaminen on häirinnyt hänen salaisen piilopaikkansa rauhaa, pakottaen hänet ulos julkisuuteen ensimmäistä kertaa. Hänet on napattu lukuisat kerrat syömästä lunta Zambonista ja hänen rakkautensa hodareita kohtaan on nostanut Flyers Dollar Dog Nightin myyntilukuja taivaisiin.

Kuva: Twitter @GrittyNHL