SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights: Onko Vegas rättiväsynyt?
  • Toimitus

Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights: Onko Vegas rättiväsynyt?

julkaistu: 13.10.2018 18:23

Philadelphia Flyers ja Vegas Golden Knights ottavat tänään iltapäiväottelussa yhteen hiukan epävakaissa olosuhteissa. Kummankaan joukkueen peli ei ole asettunut kunnolla uomiinsa.

Flyers sai kuitattua pahnan pohjimmaiseksi ennustetun Ottawan kustannuksella voiton karmean selkäsaunan jälkeen mitä San Jose sille tarjosi.

Jakub Voracek paukutti Senaattoreja vastaan kaksi reppua ja syötti vielä kolme nyssykkää Philadelphian latoessa taululle 7-4 lukemat.

1-8 kotitappio Sharksille ei kuitenkaan hevillä unohdu ja tänään sille aukeaa erinomainen tilaisuus lyödä lyötyä ja leperrellä kotifaneja rättiväsyneen Vegasin kustannuksella.

Vegasille ottelu on jo viides peräkkäin reissun päällä ja ottelurasitus on suorastaan pirullinen. Illan peli on sille kolmas kolmen päivän aikana.

Vegas aloitti reissunsa kaatamalla Erik Haulan rankkariosumalla Minnesotan. Sen jälkeen ritaripaidat ovat jääneet Buffalon, Washingtonin ja Pittsburghin jalkoihin ilman selityksiä.

Kakkossentteri Paul Stastnyn potiessa kotonaan alavartalovammaansa, jää William Karlssonin johtama kärkiketju ilman kunnollista taustatukea.

Haula on pelannut tällä reissulla tosin viimekautisella tontillaan laiturin paikan sijasta, mihin suomalainen istutettiin tälle kaudelle, mutta homma ei ole lähtenyt onnistuakseen.

Vegas näyttäisi muutenkin potevan viimekautisen menestyksen jälkeistä krapulaa kaikin tavoin. Rolle-setä satsaa tänään Flyersiin, joka palauttaa kotifanien uskon takaisin ja ottaa voiton.