SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dave Hakstol
  • Toimitus

Philadelphia Flyers vapautti Hakstolin tehtävistään

julkaistu: 17.12.2018 22:33

Philadephia Flyers ilmoitti tänään pitäneensä palverin, jonka jälkeen joukkueen päävalmentaja Dave Hakstol vapautettiin tehtävistään. Syyksi seura ilmoitti, että heidän mielestään tämä on paras keino joukkueelle päästä eteenpäin nykyisestä tilanteestaan.

Seuran päätös ei sinällään tullut varmasti kenellekkään suurena yllätyksenä, sillä joukkue on jumiutunut itäisen konferenssin viimeiselle paikalle saavuttaen edellisestä kymmenestä ottelustaan ainoastaan kahdeksan pistettä.

Pudotuspeleihinkin on matkaa jo kahdeksan pistettä ja edessä on kahdeksan joukkuetta, joten joukkueen manageri Chuck Fletcher oli pakoitettu tekemään isoja muutoksia jo tässä vaiheessa kautta. Ja aina on helpompi vaihtaa valmentaja kun pelaajat.

Hakstol siirtyi Flyersin valmentajaksi kaudelle 2015-2016, joka oli myös miehen tulokaskausi päävalmentajana NHL:ssä. Mies kerkesi toimimaan joukkueen päävalmentajana kolmen kauden ja 31 ottelun verran saavuttaen 277 ottelussa 134 voittoa, 101 tappiota ja 42 jatkoaikatappiota.

Kolmen kauden aikana Hakstol sai luotsattua joukkueensa myös kaksi kertaa pudotuspeleihin, mutta kummallakin kerralla lähtö näistä karkeloista tuli jo ensimmäisellä kierroksella. Seuran väliaikaisena päävalmentajana jatkaa Scott Gordon.

(Kuva: NBC Philadelphia)