SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyers – San Jose Sharks: Lisääkö Flyers hailauman tuskaa ?
  • Johannes
    Romu

Philadelphia Flyers – San Jose Sharks: Lisääkö Flyers hailauman tuskaa ?

julkaistu: 09.10.2018 19:24

Philadelphia Flyers saa kauden kotiavaukseen vieraita lännestä, kun joukkue kohtaa suurena ennakkosuosikkina kauteen lähteneen San Jose Sharksin. Illan estradina toimii Flyersin kotiluola Wells Fargo Center.

Flyers aloitti kautensa kahdella vierasottelulla. Joukkue aloitti kautensa kasinokaupungissa Vegasin vieraana, mistä tarttui 2-5 voitto matkaan. Seuraavassa ottelussa joukkue otti kuokkaan kovana kotijoukkueena tunnetulta Coloradolta maalein 5-2.

San Jose Sharks on sen sijaan aloittanut kautensa huonosti. Joukkue lähti isona suosikkina voittamaan kannua Kaliforniaan, mutta alkukausi on ollut jotain aivan muuta. Hailauma on pelannut kolme ottelua ja voitto varsinaisella peliajalla antaa vielä odottaa itseään. Ainoat pinnat joukkue raapi Los Angeles Kingsiltä Kevin Labancin jatkoaikamaalin turvin.

Flyers sai heti kauden alussa ison takaiskun, kun joukkueen sentteriosasto menetti James Van Riemsdykin sairastuvalla. Mies on 4-6 viikkoa sivussa tositoimista.

Sharks tulee illan otteluun ilman suurempia loukkaantumisia. Edellisestä ottelusta sivussa ollut Joe Thorton pelannee tänään. Miehen pelikunnosta saadaan varmistus ottelun alla.

Hailauma pelasi eilen NY Islanderia vastaan ja jäi puhtaasti nollille, ottaen 4-0 tukkaan saarelaisilta. Joukkueen puolustusalueen puolustuspelaaminen oli suoraan sanottuna surkeaa, mikä ei todellakaan lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Flyers pääsee kotiavaukseen tuoreella jalalla ja on sanomattakin selvää, että joukkue koittaa viedä Sharksilta peli-ilon fyysisyydellään heti kättelyssä. B2B –pelit ovat aina alkukaudesta haastavia, eikä Sharksin peli ole vielä ottanut toimiakseen suurista ennakko-odotuksista huolimatta. Toinen pointti on aloittava maalivahti hailaumalla. Peter DeBoer tuskin peluuttaa Martin Jonesia peräkkäisinä päivinä, joten Aaron Dell saanee torjuntavuoron tänään. Dellille ottelu on kauden ensimmäinen tosipeli. Flyersin maalinsuulla aloittanee Brian Elliot.

Kotikerroin on yksinkertaisesti niin kova, että sitä ei voi olla kokeilematta, kun ottaa huomioon joukkueiden lähtökohdat illan otteluun.