SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers: Jatkuuko Öljymiesten tappioputki?
  • Johannes
    Romu

Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers: Jatkuuko Öljymiesten tappioputki?

julkaistu: 02.02.2019 13:24

Illan ensimmäisessä primetime -ottelussa Philadelphia Flyers saa vieraita lännestä, kun Edmonton Oilers saapuu Wells Fargo Centeriin. Kiekko tippuu jäähän klo: 20:00 Suomen aikaa. Ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 13:00.

Kotijoukkue Philadelphia Flyers on löytänyt loistavan pelivireen. Joukkue seilaa tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa. Flyers käväisi ennen kotiinpaluuta kahden ottelun mittaisella vieraskiertueella, missä joukkue kellisti niin New York Rangersin (0-1) kuin Boston Bruinsin (2-3ja). Philadelphia Flyers aloittaa Oilers -ottelusta viiden ottelun kotipelisarjansa.

Flyersin voittoputki luo uskoa tulevaan, kun joukkueen hyvät otteet ovat nostaneet asetelmia sarjataulukon suhteen. Flyers on itäisessä konferenssissa sijalla 12 ja Metropolin divisioonasta joukkue löytyy toiseksi viimeisenä, 50 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on yhdeksän pistettä.

Flyersin sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilaat Brian Elliott (maalivahti) ja Michal Neuvirth (maalivahti). Puolustaja Shayne Gostisbehere jätti kaksi edellistä ottelua välistä pienen vamman takia, mutta puolustaja palannee askiin Wells Fargo Centerissä.

Maalissa aloittanee huippuvireen löytänyt Carter Hart (92.20/2.48).

Vierasjoukkue Edmonton Oilers aloittaa kahden ottelun minikiertueen Wells Fargo Centeristä. Joukkue kohtaa heti huomenna iltapäiväottelussa Montreal Canadiensin, eli kyseessä on B2B -otteluiden ensimmäinen keitos.

Öljymiehet saapuvat Wells Fargo Centeriin kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue otti kolmessa peräkkäisessä kotipelissä tukkaan niin Calgarylta (2-5), Carolinalta (4-7) kuin Detroit Red Wingsiltä (2-3).

Tappioputki tuli tasaisessa läntisessä konferenssissa huonoon paikkaan, sillä Oilers on putkensa ansiosta läntisessä konferenssissa sijalla 13 ja Tyynenmeren divisioonassa toiseksi viimeisenä, 49 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kolme pistettä.

Oilersin sairastuvalla on puolustaja Andrej Sekera. Puolustaja Oscar Klefbom lähenee pelikuntoa ja ruotsalaispakki on joukkueen mukana kiertueella. Maalissa aloittaa Cam Talbot (89.40/3.27).

Joukkueet kohtaavat toisensa toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu pelattiin Edmonton Oilersin kotiaskissa Rogers Placessa, missä Oilers oli parempi maalein 4-1.

Olosuhteet ovat viimeisestä kohtaamisesta muuttuneet. Philadelphia Flyers pelaa tällä hetkellä kauden parasta kiekkoaan. Joukkueen puolustusalueen puolustuspelaaminen on parantunut, mikä näkyy jo konkreettisesti maalimäärissä.

Edmonton Oilersille ottelu on ensimmäinen AllStar -tauon jälkeen. Pelirytmin löytyminen ottaa aikansa, tosin  Ken Hitchcock tuskin on joukkuettaan laakereillaan lepuuttanut.

Oilersin suurimmat ongelmat ovat edelleen omassa päässä, eikä joukkueelta löydy tarpeeksi tulosvastuullisia pelaajia alemmista kentistä, jotka voisivat auttaa joukkuetta eteenpäin. Kotijoukkue saa pienen edun valmistautumisessa, kun kyseessä on aamupäiväottelu. Flyers on kaiken lisäksi päässyt tauon jälkeen hyvin pelirytmiin sisään, ja päävalmentaja Scott Gordon saa käyttää viimeistä vaihto-oikeutta, jos/kun haluaa pimentää Oilersin ykköskentän. Kotivoittoa lapulle!