SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings: Aamupäiväottelu Wells Fargo Centerissä!
  • Johannes
    Romu

Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings: Aamupäiväottelu Wells Fargo Centerissä!

julkaistu: 16.02.2019 14:53

Itäisessä konferenssissa kohtaavat Philadelphia Flyers ja Detroit Red Wings. Pelipaikkana toimii Philadelphia Flyersin kotipyhättö Wells Fargo Center. Kiekko tippuu jäähän klo: 20:00 Suomen aikaa ja ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 13:00.

Kotijoukkue Philadelphia Flyers palasi edellisessä ottelussa takaisin voittokantaan, kun joukkue kellisti vieraskaukalossa Xcel Energy Centerissä Minnesota Wildin (4-5). Voitto oli Flyersin kahdeksas kymmenestä viime pelistä. Hyvästä vireestään huolimatta Flyers majailee itäisen konferenssin sijalla 11 ja Metropolin divisioonan kuudentena, 59 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on 8 pistettä.

Flyersin sairastuvalta löytyy maalivahdit Michal Neuvirth sekä Brian Elliott. Seurajohto reagoi maalivahtitilanteeseen hankkimalla Edmonton Oilersista Cam Talbotin. Toiseen suuntaan matkasi lupaava maalivahdin alku Anthony Stolarz. Flyersin maalinsuulla aloittaa kaikesta huolimatta Carter Hart (92.43/2.48), joka on ollut joukkueen tukipilari, mutta Talbotin tulon myötä nuori tulevaisuuden kassari saa rauhassa puhjeta kukkaan.

Vierasjoukkue Detroit Red Wings saapuu kahden ottelun voittoputkessa Wells Fargo Centeriin. Punasiivet voittivat niin vieraskaukalossa Nashville Predatorsin (2-3) kuin viimeisimpänä kotiluolassaan Ottawa Senatorsin (3-2).

Parista voitosta huolimatta Detroitin epätasaiset otteet näkyvät sarjataulukossa. Joukkue on viihtynyt koko kauden itäisen konferenssin kellariosastolla ja pudotuspelipaikkaan on matkaa 14 pistettä, kun otteluita on jäljellä 29.

Detroitin sairastuvalta löytyy Frans Nielsen, joka potee flunssaa. Tanskalaishyökkääjän pelikunto ratkeaa lähempänä ottelua. Hyökkääjä Tyler Bertuzzi sen sijaan palannee takaisin kokoonpanoon. Maalissa aloittanee kaksi edellistä voittoa torjunut Jimmy Howard (91.54/2.74).

Joukkueet kohtaavat heti huomenna toisensa Detroit Red Wingsin kotiluolassa Little Caesars Arenassa, joten tänään haetaan jo asetelmia huomisen otteluun.

Philadelphia Flyers ja Detroit Red Wings selvittelevät välejään toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu pelattiin niin ikään Wells Fargo Centerissä, missä Flyers oli parempi maalein 3-2.

Ottelun suuri ennakkosuosikki on Philadelphia Flyers ja maaliodottama otteluun on todella suuri. Detroit on parantanut viisikko- ja puolustuspelaamistaan viime aikoina, joten Flyers ei todellakaan pääse tänään helpolla. Ottelun alkamisajankohta tuo myös omat haasteensa, ja Flyersin on yksinkertaisesti parannettava tähän otteluun puolustuspelaamistaan, jos mielivät taistella voitosta. Under -vedoista löytyy tähän otteluun pelattavaa.