SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks: Jatkuuko intiaanien tappioputki?
  • Johannes
    Romu

Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks: Jatkuuko intiaanien tappioputki?

julkaistu: 10.11.2018 12:10

Philadelphia Flyers saa vieraita lännestä, kun Chicago Blackhawks saapuu Wells Fargo Centeriin.

Kotijoukkue Philadelphia Flyers on tällä hetkellä hyvässä formissa. Joukkue on voittanut viidestä viimeisestä ottelusta neljä ja saanut pisteitä jokaisesta viidestä ottelusta. Joukkueen kaksi edellistä ottelua olivat H2H –otteluita Arizona Coyotesta vastaan, josta tarttui niin vierasvoitto (2-5) kuin viimeisimpänä kotivoitto (5-4ja). Joukkueen vahvuudesta ovat poissa James Van Riemsdyk (hyökkääjä), Michael Raffl (hyökkääjä), Samuel Morin (puolustaja) sekä Corban Knight (hyökkääjä). Maalinsuulla aloittanee Brian Elliott (89.87%/2.93KA).

Vierasjoukkue Chicago Blackhawks vaihtoi menneellä viikolla valmentajaa ja pitkäaikainen päävalmentaja Joel Quenneville sai väistyä tehtävästään. Samoin apuvalmentajat lähtivät samalla ovenavauksella. Tilalle asteli 33-vuotias Jeremy Colliton, joka on vähän tuntemattomampi nimi NHL –piireissä. Colliton on ollut viimeiset kaksi kautta AHL –joukkue Rockford IceHogsin päävalmentajana.

Intiaanit eivät valmentaja vaihdostaan huolimatta saanut vielä kurssia kääntymään, sillä joukkue hävisi edellisen ottelun kotiluolassaan Carolina Hurricanesille maalein 3-4. Tappio oli joukkueelle kuudes peräkkäinen. Joukkueen vahvuudesta on poissa puolustaja Connor Murphy. Maalissa aloittanee ykköstorjuja Corey Crawford (90.4%/3.07KA).

Philadelphia Flyers lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkue on alkukauden vaikeuksien jälkeen saanut pakettinsa kuntoon ja joukkue hinaa itseään kohti itäisen konferenssin kärkeä. Intiaanit totuttelevat aikaan, jälkeen Joel Quennevillen. Intiaanien uuden peli-ilmeen löytäminen ottaa aikansa, eikä joukkueen nuoriso-osasto ole ottanut tarvittavia kehitysaskelia ylöspäin. Chicagon puolustusalueen puolustuspelaaminen on ajoittain todella surkeaa, mikä avaa Flyersin kaltaiselle joukkueelle paljon mahdollisuuksia hyökkäysalueella. Intiaanien hyökkäysalueen hyökkäyspelaaminen on ollut myös todella tehotonta, joka alkaa näkymään pitkässä juoksussa turhautumisena.

Philadelphia Flyers on voittanut viisi edellistä joukkueiden kohtaamista, kun pelipaikkana on ollut Wells Fargo Center. Koska kyseessä on iltapäiväottelu, on kotijoukkueella myös pieni etu valmistautumisessa. Kotijoukkueen paketti on kokonaisvaltaisesti paremmassa kunnossa kuin vierasjoukkue Chicago Blackhawksin. Flyers pelaa hyökkäysalueella todella hyvää lätkää tällä hetkellä, joka tuottaa myös tulosta. Uskon, että kotijoukkueen hyvä peli-ilme jatkuu.